Vans je predstavio 'najčarobniju' suradnju do sada koja će oduševiti obožavatelje Harryja Pottera

Magična kolekcija dostupna je u ShoeBeDo dućanima

Vans je predstavio 'najčarobniju' suradnju do sada koja će oduševiti obožavatelje Harryja Pottera

Nakon sjajnih kolaboracija s glazbenim idolima poput Sex Pistolsa, Led Zeppelina i David Bowiea, kultni brand Vans nastavlja iznenađivati i oduševljavati svoje poklonike sve zanimljivijim suradnjama. Ovoga puta, na redu su obožavatelji najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu – Harryja Pottera!

Čarobnjak koji je zaludio svijet filma i romana, spreman je pokoriti i onaj modni. Kapsulna kolekcija, dostupna u ShoeBeDo dućanima, sadrži sva četiri doma iz Hogwartsa, temelji se na njihovim bojama, a interpretirana je u klasičnom Vans stilu. Visoki model tenisica Sk8-Hi dolazi u Gryffindor bojama te s grbom doma, koji se posebno ističe i na jednobojnom Slip On modelu u bojama Hufflepuff doma. Authentic model predstavljen je u Ravenclaw bojama, uz prepoznatljivi Vans karirani uzorak, dok je zadnji dom, Slytherin, simboliziran kroz model Era, a boje ovog doma dolaze u kombinaciji sa zmijskim uzorkom. Iako se na prvu čini težak izbor, svima onima koji su ikada rješavali popularne kvizove koji ih ''svrstavaju'' u Hogwarts domove, odabir tenisica bit će i više nego lagan.

shimmer fallbackZa sve čarobnjake i bezjake, djelić svijeta magije donosi ShoeBeDo. Potreban je samo jedan ''klik'' na www.shoebedo.com,  čak i bez čarobnog štapića… 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.