Upoznaj Shein - online meku lijepih krpica, modnih dodataka i cipela koje oduševljavaju povoljnim cijenama

Zaboravi na razvikane high street brendove i posjeti online stranice Sheina, brenda koji spaja estetiku s jeftinim cijenama prikladnima za svačiji džep

Upoznaj Shein - online meku lijepih krpica, modnih dodataka i cipela koje oduševljavaju povoljnim cijenama

Ponuda high street brendova doista je velika i raznolika, no unatoč tome često se zna dogoditi da u gradu ili na Instagramu vidiš istu odjevnu kombinaciju koju si izabrala za sebe na nekoj drugoj ženi? Ako ti je dosadilo stalno kupovati odjeću i modne dodatke u dućanima svjetski poznatih brendova poput Zare, H&M-a ili Stradivariusa, imamo rješenje.

Možda do sad nisi bila sklona online kupovini odjeće, ali nakon što upoznaš Shein, online trgovinu apsolutno prekrasnih haljinica, sakoa, suknji, cipela i torbica, predomislit ćeš se i za vrijeme karantene nećeš vrijeme kratiti puneći online košaricu u Zari već upravo u Sheinu, koji je uz to i mnogo jeftiniji od high street brendova na koje smo navikli.

Shein je web platforma koja je specijalizirana za žensku odjeću i modne dodatke, ali u svojoj ponudi ima i dodatke za uređenje doma, posteljine, jastučnice i ukrase, a dostavlja diljem svijeta. Ovaj iznimno uspješan brend je osnovan 2008. godine i to s poslovnom idejom da svatko može uživati u ljepoti mode. Ta nit vodilja u poslovanju Sheina zapravo znači da kupcima diljem svijeta dostavljaju lijepe, ali vrlo jeftine komade odjeće koje si svatko može priuštiti.

Od lepršavih cvjetnih haljinica, elegantnih bluza pa sve do zgodnih torbica, Shein u stopu prati modne trendove i s pravom ravnopravno konkurira razvikanim high street brendovima koji proizvode jednake kvalitete naplaćuju duplo više.

Uz dostavu u preko 220 zemalja svijeta, ovaj se online brend rapidno širi, a i u Hrvatskoj postaje sve popularniji. Kako bismo ti dokazale zašto se isplati kupovati preko Sheina donosimo ti mali izbor njihovih proizvoda iz trenutne kolekcije.

Cvjetna ljetna haljina - 152 kune

Ceker sa satenskom maramom - 125 kuna

Kombinezon - 138 kuna

Pletena ljetna torbica - 104 kune

Elegantna bluza - 90 kuna

Točkasti kombinezon - 138 kuna

Bluza - 97 kuna

Točkasta ljetna haljinica - 125 kuna

Bikini set - 69 kuna

Izvezena haljina - 229 kuna

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.