Ukrasi za kosu bez kojih trendseterice ne mogu zamisliti ovo ljeto i naš izbor iz high street ponude

Od rajfova i mašni do velikih gumica, šarenih ukosnica i marama koje podsjećaju na devedesete godine, ovo su najveći trendovi kada govorimo o ukrasima za kosu, a koje žene jednostavno obožavaju

Ukrasi za kosu bez kojih trendseterice ne mogu zamisliti ovo ljeto i naš izbor iz high street ponude

Postoje dvije vrste žena - one koje uživaju u uređivanju i stiliziranju svoje kose i koje obožavaju isprobavati različite frizure, i one koje nemaju ni vremena ni živaca posvetiti se svojoj frizuri, pa često posežu za najjednostavnijim lookovima - svežu kosu u rep ili punđu, ili ju jednostavno raspuste? Ako si i ti ova druga vrsta, dobra vijest je da tvoja kosa može izgledati sjajno uz minimalnu količinu napora, sve zahvaljujući ukrasima i dodacima za kosu, koje ćemo ovog ljeta viđati posvuda.

Image

Nisi sigurna koji modni dodatak za kosu odabrati? Evo što kaže horoskop


Napravila si rep i želiš podići cjelokupni look? Zaveži ga velikom gumicom koja će privlačiti pažnju. Kosa ti je raspuštena i ne znaš što bi s njom? Ukrasi ju mašnom. Nisi stigla oprati kosu? Stavi maramu - toliko je jednostavno. 

Od rajfova i mašni do velikih gumica, šarenih ukosnica i marama koje podsjećaju na devedesete godine, ovo su najveći trendovi kada govorimo o ukrasima za kosu, a koje žene jednostavno obožavaju. 


Rajf

Još otkad smo bile djevojčice, rajfovi su bili must have kada je riječ o ukrasima za kosu. Sada su se vratili u punom sjaju, različitih boja i dizajna, a nećeš pogriješiti odabereš li teksturirani rajf ili pak rajf s ukrasima.

Rajfove s kojima ćeš zablistati možeš pronaći i u high street ponudi, a mi smo ih izdvojile nekoliko.Stradivarius, 49,90 kn

Image

Stradivarius, 49,90 kn Mango, 129,90 kn

Image

Mašna

Ništa nema tu moć da podigne i najdosadniju frizuru kao mašna za kosu. Najljepše stoji na raspuštenu kosu, a uzmeš li nekoliko prednjih pramenova i učvrstiš iz straga mašnom, dobit ćeš savršenu ljetnu frizuru.

Mašne su must have modni dodatak za kosu ovog ljeta, a mi smo izdvojile neke iz ponude high street brendova.


H&M, 19,99 kn

Image

Reserved, 29,90 kn

Image

Stradivarius, 49,90 kn

Image

Velike gumice za kosu

Gumice za kosu više nisu samo za nošenje u teretani, sada su postale nezaobilazni modni dodatak svake trendseterice. Najomiljenije su velike gumice koje će podići tvoju frizuru, bilo da se radi o repu, punđi ili nečemu trećem.

Podigni svoj look veselim gumicama za kosu - pronašle smo neke najzanimljivije iz high street ponude.


Stradivarius, 49,90 kn

Image

Zara, 69,90 kn

Image

Mango, 79,90 kn

Image

Marame

Već smo vidjele kako se brojni modni dodaci koji su bili popularni prije vraćaju našim ormarima, a čini se da je još jedan dodatak iz 90-ih ponovno postao popularan. Marame za kosu postale su apsolutni hit i izgledaju toliko dobro da ćemo ih stalno nositi.

Marame, osim što dobro izgledaju, čuvaju glavu od sunca, a mi smo izdvojile nekoliko marama iz ponude high street brendova.


Reserved, 29,90 kn

Image

Bershka, 49,90 kn

Image

Mango, 79,90 kn

Image

Ukosnice

Ukosnice su jedan od omiljenijih trendova kada je riječ o ukrasima za kosu, a možeš odabrati među toliko različitih modela - od onih u boji, do ukosnica sa šljokicama i ukrasima.

Ukosnice će podići svaku frizuru, a i u high street ponudi ima zanimljivih modela - nekoliko smo i izdvojile.


Bershka, 69,90 kn

Image

Mango, 99,90 kn

Image

Mango, 99,90 kn

Image