Udobne i mekane čizmice

Povratak omraženog trenda u novom ruhu: Nose se Uggsice na platformu

Ne postoji osoba koja prije desetak godina nije imala Uggsice, a ove se čizme sada vraćaju u novom ruhu i to u tri boje

ugg platforme.jpg
Foto: Profimedia.hr

Cipele s debelim potplatom su must have za jesen i zimu, a sada je vrijeme da ih zamijeniš još udobnijom alternativom. Da, omražene "Uggsice" ponovno su se vratile u modu, no ovog puta malo drugačije, a slavne dame već ih obožavaju.

Image

Obožavaš mekane Uggsice? Sada možeš nositi i odjeću ovog luksuznog brenda

Mekane čizmice koje su iznutra udobne i tople, iako izvana i nisu možda najljepše, bile su na vrhuncu popularnosti prije desetak godina kada ih je imao doslovno svatko, ako ne prave Uggsice, onda sigurno neku high street verziju ovih toplih čizmi. A čini se kako su se ove jeseni vratile u novom ruhu, i to s platformom, a njihov službeni naziv je Ugg Classic Ultra Mini Platform.

Riječ je o niskim Ugg čizmama s platformom koje dolaze u tri boje - u tradicionalnoj boji kestena, u klasičnoj crnoj, ali i u tamnoj šumskoj boji. Platforma s potplatom od oko pet centimetara daje novi zaokret klasičnim Ugg Classic Ultra Mini čizmama, a ako ih nose sve stylish zvijezde, onda su i nama potrebne u našim ormarima.

Njih je nosila manekenka Adut Akech, koja se odlučila za look kao s početka dvijetisućitih - obukla je bijeli top, mini traper suknju i kožnu jaknu, a na noge je obula Uggsice na platformu u boji kestena, boji koja se najviše nosi.

A na ovaj trend imune nisu ostale ni sestre Hadid - Gigi je svoje mini Uggsice na platformu u boji kestena uparila s kompletom u plavoj boji, a Bella je obukla bijelu majicu i kratke hlačice, kožnu jaknu i Uggsice boje kestena s visokim bijelim čarapama.

Ove čizmice ili voliš ili ne voliš, a ako si njihova obožavateljica, pronašle smo ih na Zalandu u sve tri boje. Koja je tvoj favorit?

Zalando - 1,269 kn/168,67 €

Niske Uggsice na platformu u tradicionalnoj "chestnut" nijansi pravi su klasik i s njima ne možeš pogriješiti.

Image

Zalando - 1,269 kn/168,67 € 7

Ako tražiš Uggsice koje ćeš moći kombinirati na sve, onda su ove u crnoj nijansi pun pogodak, jer crna ide na sve.

Image

Zalando - 1,269 kn/168,67 €

Pomalo neobične, niske Uggsice u nijansi "forest night" također ćeš moći nositi na gotovo sve ove jeseni i zime.

Image