Udobne i trendi: Najbolje duksice za rad od kuće

Svestrane majice s kapuljačom su omiljeni komad mnogih žena, osobito za nošenje u udobnosti vlastitog doma

Udobne i trendi: Najbolje duksice za rad od kuće

Posljednjih nekoliko tjedana mnogo se toga promijenilo u našim životima, a način rada samo je jedna od bitnih promjena s kojima smo suočili uoči pandemije koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet.

Image

U ovim kućnim kombinezonima bit će ti super udobno, a uz to ćeš biti modno osviještena

Ovih dana fokus svih modnih brendova, blogera i trendseterica je na udobnosti i praktičnosti. S obzirom na to da moramo ostati doma i raditi od kuće, uvelike se promijenio i outfit koji nosimo pa je sada glavni naglasak na tome da se osjećamo ugodno, ali istovremeno i stylish.


via Giphy


Iako se kombinacije koje nosimo dok radimo od doma bitno razlikuju od onih koje bismo nosili na posao, savjetujemo ti da ipak poštuješ određeni 'dress code' i da izbjegavaš raditi u pidžami jer će se jedino tako moći fokusirati na svoje radne zadatke.

Umjesto klasičnih kombinacija koje uključuju traperice i blejzere, možeš nositi pletene komade, stylish trenirke ili pak svestrane koje su posljednjih nekoliko sezona postale veliki hit.


Duksice su zapravo majice s kapuljačom koje su do prije nekoliko godina bile rezervirane samo za sportske outfite, no to se promijenilo te su one postale omiljeni komad mnogih žena, osobito za nošenje u udobnosti vlastitog doma. Vrlo su tople, ugodne i praktične, a možeš ih kombinirati na razne načine.

I brojni high street brendovi trenutno su najviše fokusirani na udobnu i lounge odjeću, a u njihovoj ponudi pronaći ćeš i mnoge odlične modele koje su savršeni izbor ako si i u potrazi za komadima koje ćeš nositi tijekom ovog perioda dok radiš od doma. Naše favorite iz aktualnih kolekcija donosimo u nastavku.


Foto: Instagram, Bershka, H&M, Reserved, Sinsay, Zara

Bershka, 120 kn

Image

Bershka, 125 kn

Image

H&M, 115 kn

Image

H&M, 190 kn

Image

H&M, 190 kn

Image

H&M, 150 kn

Image

Reserved, 120 kn

Image

Reserved, 160 kn

Image

Reserved, 200 kn

Image

Reserved, 229 kn

Image

Sinsay, 70 kn

Image

Sinsay, 71 kn

Image

Sinsay, 90 kn

Image

Zara, 200 kn

Image

Zara, 120 kn

Image