U haljinama ovog hrvatskog brenda svaka žena ima priliku istaknuti ono zbog čega se osjeća ženstveno

Hrvatska dizajnerica Anita Pokrivač ima sjajnu novu kolekciju koja odiše senzualnošću

U haljinama ovog hrvatskog brenda svaka žena ima priliku istaknuti ono zbog čega se osjeća ženstveno

Dajući prednost prirodnim i recikliranim materijalima, dizajnerica Anita Pokrivač i u najnovijoj kolekciji vidljivo slijedi načela održive mode - od same nabave prirodnih materijala dobivenih na način koji je obazriv prema okolišu, preko dizajna koji vješto balansira između trendovskog i bezvremenskog pa do gotovih haljina pogodnih za recikliranje.


Image


Ženstvenost i lakoća nošenja iznova su inspirirale Anitu. I iznova su komadi iz ove kolekcije još ženstveniji i još nosiviji. Iz bala pamuka, viskoze i pamučne čipke s prevladavajućim tonovima plave, žute i roze boje te cvjetnog uzorka, brend Anita Pokrivač Design predstavlja haljine koje podilaze ženama na suptilan način.

Image


Krojevi koji koketiraju sa seksipilom usmjeravaju pozornost tamo gdje želimo. Gola koža ramena, naglašeni struk, lijepo oblikovane noge. Svaka žena će u haljinama ovog hrvatskog brenda imati priliku istaknuti ono zbog čega se osjeća ženstveno, a ostatak prepustiti mašti promatrača.

ImageImage


Dok ovo čitaš, kreativni tim dizajnerice već marljivo radi na novoj kolekciji koju će karakterizirati proširenje asortimana. A proširit će se i Anitina obitelj. Naime, dizajnerica očekuje drugo dijete, a s obzirom na to da je muškog spola možda u budućnosti svjetlo dana ugleda i odjeća za dečke. 

Image


ImageImage


MODEL: ANTEA VALENTA PHOTO: MISLAV ŽABAROVIĆ HAIR AND MAKE UP: STUDIO BM