Twinset predstavio novu Rebel torbicu i pozvao na kršenje modnih pravila

Rebel torbica osmišljena je za sve odvažne Twinset obožavateljice koje će svojim modnim stilom hrabro kršiti modna pravila i ostavljati bez daha

Twinset predstavio novu Rebel torbicu i pozvao na kršenje modnih pravila

Popularni talijanski modni brend Twinset u subotu je predstavio novu kolekciju proljeće – ljeto 2019. koja obiluje romantičnim uzorcima i detaljima, prozračnim materijalima te neodoljivim pastelnim nijansama. Nova modna ikona – ručno rađena torba prikladnog naziva Rebel (op.a. hrv. buntovnica), krši modna pravila stilske savršenosti, dolazi u raznim bojama, u četiri veličine, a namijenjena je ženama koje se uvijek usude biti svoje i drugačije. 

ImageGlumica Mirna Medaković Stepinac i fashionistica Olja Vori uz brojna druga poznata imena, odabrale su svoju omiljenu Rebel torbicu i odvažno je uklopile u svoj prepoznatljiv modni izričaj. Lejla Filipović i Renata Sopek odlučile su se za mini Rebel torbice u srebrnoj i nježno ružičastoj boji, dok se glumica Ana Begić Tahiri nakon isprobavanja nekoliko modela, naposljetku odlučila za srednju veličinu popularne torbe. Brojne modne blogerice i poznate osobe, prepoznatljive po svom jedinstvenom stilu, zaljubile su se u ove predivne torbe koje odgovaraju svim modnim  prigodama i stilskim izričajima. 

ImagePosjetite Twinset trgovine, odvažite se spojiti nespojivo i prekršiti modna pravila, a svoj poseban stil oplemeniti dozom moderne buntovnice, urbane rokerice, u obliku Rebel torbe - najpoželjnije torbe sezone.