Trendovi dolaze i prolaze

Trendovi kojima ćemo reći 'zbogom' u 2021.

Od japanki na petu do malenih micro torbica, ove trendove ostavljamo za sobom u staroj godini, a neki će reći da je već bilo i vrijeme

trendovi202020.jpg
Foto: Instagram

Raznolikost je, kako kažu, začin života, a to možemo primijeniti i na modne trendove koji se mijenjaju iz godine u godinu. I dok ne postoji nikakav zakon koji kaže da se moramo pridržavati određenih trendova i koliko će ti trendovi trajati, uvijek dođe do tog trenutka kada je vrijeme da određenim trendovima kažemo "zbogom".

Image
Bezvremenska oxford košulja

Ova košulja bit će najveći trend 2021. - i vjerojatno je već imaš u ormaru

S obzirom na to da nas je 2020. držala u našim domovima i da smo živjeli u trenirkama i pidžamama, razumljivo je da je većina nas izbjegavala nositi bilo što drugo osim neutralnih pletiva. Udobnost nam je postala broj jedan, ali to nije jedini od trendova koji su vladali prošlom godinom.

Od japanki na petu i malenih micro torbica u koje ne stane gotovo ništa, pa sve to ogromnih zlatnih lanaca koji su se nosili oko vrata, izdvojile smo nekoliko trendova koji su prošle godine bili "must have", a s kojima ćemo se ove godine pozdraviti.

Japanke na petu

Sandale koje su se nekome svidjele, a nekome baš i ne, u 2020. bile su toliko popularne, a viđale smo ih i na brojnim poznatim damama. Japanke s povišenom petom bile su ljetni must have, a ove godine prednost dajemo nekim drugim trendovima.

Debeli zlatni lanci

Ogrlice u obliku debelih zlatnih lanaca viđali smo posvuda protekle godine, a ako su se dobro kombinirali, mogli su i odlično izgledati. Ipak, vrijeme je da se i od njih pozdravimo i prednost damo minimalističkom nakitu.

Veliki ovratnici

Bluze i košulje s velikim ovratnicima bile su pravi prošlogodišnji hit, a čak ih i sada možemo vidjeti u kombinaciji s pletenim prslukom. Ipak, vrijeme je da se vratimo jednostavnijim ovratnicima.

Micro torbice

Malene torbice dizajnera Jacquemusa koje je popularizirala pjevačica Lizzo bile su odlična novost u prošloj godini, iako im mnogi nisu vidjeli svrhu jer su premalene da u njih bilo što stane. Ipak, ove godine pravi će hit biti velike torbe, a micro torbice ostavljamo u prošloj godini.

Trenirka

Vrijeme je i da se pozdravimo s odjevnim predmetom koji je bio uz nas tijekom cijele pandemije - a to je trenirka. I dok ćemo ju kod kuće, naravno, i dalje nositi, vrijeme je da u kući i ostane, a ako izlaziš, udobnu trenirku zamijeni elegantnim hlačama ili trapericama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.