Trendi dioptrijske naočale po povoljnijim cijenama, evo gdje ih pronaći

Dioptrijske naočale odličan su modni dodatak, ali znaju biti skupe. Izdvojile smo nekoliko trgovina u kojima ih možeš kupiti znatno povoljnije

Trendi dioptrijske naočale po povoljnijim cijenama, evo gdje ih pronaći

Dioptrijske naočale su u posljednjih nekoliko desetljeća prešle iz medicinskog pomagala u hit modne dodatke, a u posljednjih nekoliko godina postale su popularne čak među onima kojima nisu ni potrebne. Moramo priznati da ima nešto u njima zbog čega se osjećamo posebno moćno kada ih stavimo, a transformacija u ponašanju se često može vidjeti odmah. 

Image

'Geek chic' naočale: Trend koji ne izlazi iz mode


Osim naočala koje nam pomažu s vidom, na tržištu su se pojavile i naočale koje imaju filter za štetnu plavu svjetlost kojoj smo svakodnevno izložene gledajući u zaslone računala i pametnih telefona. Nama to zvuči kao odlična prilika da zaštitimo zdravlje očiju i dodamo još jedan stylish modni dodatak u kolekciju

Nebitno koristiš li naočale za poboljšanje vida ili kao zaštitu od plave svjetlosti, činjenica je da modeli koje možemo pronaći u očnim optikama znaju biti poprilično skupi. Sam okvir može koštati preko tisuću kuna, a uz to još trebamo platiti i izradu stakala. Ako želiš i dalje biti u trendu po znatno manjoj cijeni, izdvojile smo nekoliko web stranica preko kojih možeš naručiti naočale i stakla koje ćeš platiti dva, ako ne i tri puta manje

Mrw I See A Beautiful Man GIF from Misshoney GIFs


Jedini nedostatak ovakve kupovine je to što naočale ne možeš osobno isprobati. No ovi web servisi razmišljali su i o tome i tako na većini stranica možeš postaviti svoju fotografiju i na njoj isprobati određeni okvir. Jednom kada otkriješ koliko je jednostavno i povoljno na ovaj način kupovati naočale, sigurne smo da nećeš stati na jednom paru. 

Zenni

Zenni nudi odlične okvire čije se cijene kreću od svega 50 kuna pa na dalje. U ponudi ćeš pronaći razne oblike, boje i teksture, kao i zaštitne premaze za stakla ili zatamnjene leće. Osim naočala za odrasle, nude i naočale za djecu. Zenni vjerno prati najnovije trendove, a često organiziraju suradnje s popularnim zvijezdama poput Rashide Jones. Vrijeme potrebno da naočale stignu na tvoju adresu je oko dva tjedna, a dolaze sigurno upakirane u pripadajuću futrolu i s krpicom za brisanje stakala. 

Firmoo

Firmoo je jedna od najpopularnijih stranica koja nudi povoljne naočale. Imaju preko milijun zadovoljnih korisnika, a i mi smo među njima. Na stranici svakog modela naočala možeš pročitati iskustva tih istih korisnika i pronaći njihove fotografije naočala. Izbor je zbilja velik, a osnovna dioptrijska stakla ne naplaćuju se dodatno. Uz to, Firmoo vrlo često ima akcije u kojima možeš kupiti dva para naočala za cijenu jednog. Dostava je vrlo brza i nikada ne prelazi 10 dana. 

EyeBuyDirect

EyeBuyDirect nudi vrlo povoljne okvire koji su u korak s najnovijim trendovima u svijetu naočala. Kao i prethodne dvije kompanije, nudi širok izbor modela koje možeš kupiti kao dioptrijske ili sunčane naočale, ali i kombinaciju jednih i drugih. No za razliku od Firmooa, stakla ćeš morati posebno platiti, no prosječan okvir zajedno sa staklima rijetko pređe cijenu od 400 do 500 kuna. 

TIJN

Na TIJN stranici pronaći ćeš okvire za prave trendseterice. Od pastelno ružičastih do chic zlatnih, sigurno ćeš se zaljubiti u neki od mnogobrojnih opcija koje nude. Tvrde kako inspiraciju za stvaranje novih modela crpe iz svakodnevnih situacija, umjetnosti i literature. Osim okvira, morat ćeš platiti stakla, ali je zato poštarina potpuno besplatna.