Tražiš unikatan dar za prijateljicu ili mamu? Personalizirane torbice domaćeg brenda su sve što ti treba

Elegantne, ženstvene i praktične DANIDI torbice dobile su dodatak koji ih čini još posebnijima - sada se mogu naručiti i sa personaliziranim porukama na unutrašnjoj strani. Idealno kao poklon, zar ne?

Tražiš unikatan dar za prijateljicu ili mamu? Personalizirane torbice domaćeg brenda su sve što ti treba

O predivnim već smo pisali, a sada su iz kreativne radionice ovog brenda na tržište došle i ručno rađene personalizirane torbice "DIVA" modela koji oduševljava elegancijom. Idealne kao poklon, mala gesta pažnje ili jednostavno modni dodatak koji će podignuti svaki outfit, DANIDI torbice s porukama zasigurno će postati hit među fashionisticama diljem Lijepe Naše. 

Image

Želiš torbicu koja je istovremeno luksuzna, ali i praktična? Ovaj domaći brend bezvremensku eleganciju spaja s funkcionalnošću

DANIDI brand krasi svevremenska elegancija, jednostavnost i upečatljiv stil. Svoj najpoznatiji model „DIVA“ torbice obukli su u novo ruho i svakoj dami pružili osjećaj posebnosti i samouvjerenosti. Glamurozno izdanje torbice krije snažnu poruku koja krasi novo jedinstveno ozračje.


"Puno pažnje usmjeravamo na detalje. Želimo da se sve naše dame osjećaju posebno i svake sezone dajemo novu dimenziju našoj DIVI. Nije nam dugo trebalo da odlučimo kako je personalizirana poruka na unutrašnjosti torbice stavka koja će staviti točku na „i“ te prilikom svakog otvaranja izmamiti osmijeh na lice. U ponudi imamo nekoliko varijanti citata, a poruka može biti personalizirana u skladu sa željama i potrebama kupaca", istaknula je Dalila Kovačević, idejna začetnica branda.

Ne sumnjamo kako će ovim detaljem DANIDI osvojiti srca brojnih žena. Kad želite nekome kroz dar pokazati koliko vam znači, bez sumnje je to DIVA torbica s personaliziranom porukom koja je postala sinonim za svevremensko, jedinstveno i drugačije.