Tražiš savršenu tetovažu za ljeto? Evo koju su odobrile mnoge zvijezde

Ovu malu slatku tetovažicu primijetile smo na mnogim zvijezdama, a varijacije na nju nam se jako sviđaju

Tražiš savršenu tetovažu za ljeto? Evo koju su odobrile mnoge zvijezde

Jesi li još uvijek u potrazi za svojom savršenom ljetnom tetovažom? E pa tvoja potraga mogla bi završiti ovdje, jer smo pronašle savršenu i preslatku tetovažu koju su odobrile mnoge zvijezde! 

Poznate osobe obožavaju pokazivati svoje tetovaže, a danas je postalo jako teško naći i jednu zvijezdu s potpuno ''čistom'' kožom. Popularne pjevačice, glumice i modeli vršile su velik utjecaj na modu, stil pa čak i tetovaže još davno prije pojave današnjih Influencerica. A na mnogim smo zvijezdama primijetile jednu istu stvarčicu, to jest tetovažu, koja bi ovoga ljeta mogla utjecati i na tebe.

Naime, radi se o tetovaži sidra. Ako si počela zamišljati starog bradatog mornara s ogromnim sidrom i užetima preko njega, iscrtanim preko cijele nadlaktice, prestani odmah. Tetovaže sidra modernizirale su mnoge djevojke, od kojih smo izdvojile Lady Gagu, Kate Moss i Miley Cyrus. 
Sidro ima svoju posebnu simboliku. Ono označava sigurnost, stabilnost i uzemljenost. Tetovaža sidra označava da je osoba usklađena sama sa sobom i da drži do svojih vrijednosti. One mogu biti manje ili veće, s debljim ili tanjim linijama, jednostavno stilizirane ili s raznim ukrasima oko njega. 

Ako ti se sviđa simbolika tetovaže sidra ali još nisi sigurna za kakvu bi se točno odlučila, pripremile smo ti galeriju naših favorita koja će ti sigurno pomoći u odluci.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.