Šarene i razigrane

Povratak 90-ih: Torbice s perlicama veliki su ljetni trend

Još jedan modni trend iz devedesetih doživljava svoj povratak - ovoga puta riječ je o legendarnom modnom dodatku, torbicama s perlicama

torbe-perlice.jpg
Foto: Zara

Postoji jako dobar razlog zašto su torbice s perlicama ponovno "in": one podižu svaku odjevnu kombinaciju i daju joj dašak boje i razigranosti, a stigle su u pravo vrijeme za ljeto, jer upravo ljeti najviše volimo nositi takve torbice, posebno ako dolaze u različitim bojama.

Image
Slatke poput bombona

Ovog proljeća nosimo torbice jarkih boja, a evo i naših favorita

Ove su torbice bile veliki hit u devedesetim godinama i sve smo mi kao male djevojčice imale barem jednu ovakvu torbicu u ormaru, a sada, high street ponuda vrvi ovim modnim dodacima koji dolaze u različitim bojama, oblicima i veličinama. Najpopularnije su one male, ljetne torbice u koje ti stanu samo osnovne stvari, no potkrala se i koja veća torba s kojom ne možeš pogriješiti.

Razigrane perlice na torbicama savršen su ljetni detalj, a ovaj će modni dodatak naglasiti svaki tvoj outfit. U nastavku pronađi nekoliko odličnih modela torbica s perlicama iz aktualne high street ponude.

Zara, 349 kn

Clutch torbica s perlicama i resama izgleda poput torbica kakve su se nosile u dvadesetim godinama prošlog stoljeća, a zahvaljujući kombinaciji crne i zlatne boje moći ćeš ju kombinirati na sve.

Image

Zara, 249 kn

Zelena torbica za nošenje preko ramena s perlicama bit će glavni adut svakog tvog ljetnog outfita, a idealna je za posebne prilike poput vjenčanja ili večernjeg izlaska.

Image

Zara, 299 kn

Šarena vrećasta torbica s detaljima od resica i perlica podići će svaku tvoju kombinaciju, a najbolje će ići uz jednobojne i lagane ljetne kombinacije.

Image

Mango, 349 kn

Duguljasta torbica s perlicama u ružičastoj boji probudit će Barbie u tebi, a odlično će se složiti s cipelama u sličnoj boji.

Image

Mango, 249 kn

Mini torba s perlicama u nježnoj plavoj boji s detaljima bijelih cvjetova savršen je modni dodatak koji možeš nositi u svakoj prilici.

Image

Mango, 349 kn

Mini torba s perlicama u koraljno crvenoj boji sjajno će se uklopiti u crne ili bijele ljetne kombinacije, posebno ako je riječ o crnim ili bijelim haljinama i sandalama u sličnoj koraljnoj nijansi.

Image

Bershka, 299 kn

Torbica u obliku srca s perlicama plave boje savršen je modni dodatak za sve beznadne romantičarke i svakom će outfitu dati "ono nešto".

Image

Bershka, 139 kn

Ružičasta torbica za mobitel od perlica cvjetnog uzorka mini je torbica u koju ti stane ono najosnovnije, a izgleda vrlo slatko i kao stvorena je za ljeto.

Image

Reserved, 359 kn

Narančasta torba s perlicama i uzorkom naranča pravi je ljetni modni dodatak s kojim ne možeš pogriješiti.

Image

H&M, 379 kn

Torbica sa srebrnim perlicama ići će na baš svaku kombinaciju, a upariš li ju sa sandalama ili cipelama u srebrnoj boji, svaki tvoj outfit će izgledati sjajno.

Image