Termo papuče su 'must have', a osim što griju, ove su i iznimno slatke

Osim što su neodoljivo slatke, Smoko termo papuče s grijanjem jamče toplinu stopalima

Termo papuče su 'must have', a osim što griju, ove su i iznimno slatke

Na samom smo kraju studenog, a dani su hladni, vlažni i magloviti. Zimski mjeseci za mnoge znače češći boravak kod kuće, ali i boljku koje se teško riješiti - hladna i promrzla stopala. Čak i ako imamo debele čarape, dok sjedimo ili mirujemo, donji ekstremiteti mogu se ohladiti pa je posebno bitno obratiti pažnju na to da držimo svoja stopala ugrijanima koliko god je to moguće. 

Image

Tople i mekane papuče koje će te grijati u hladnijim danima

Brojni brendovi zbog toga svake godine lansiraju inovacije u pogledu toplih materijala kojima možemo zagrijati noge, no nitko nije dovitljiv kao popularni brend Smoko koji svojim kupcima nudi neodoljivo slatke termo papuče. Naime, razvili su slatke plišane papuče u obliku psića, Snoopyja, okruglica ili pak krumpirića, a koje se zagrijavaju uz pomoć USB-a ili Wi-Fi mreže. Tako je taj australski brend osmislio pravi božićni hit koji bi i ti sama mogla nositi, ali će zasigurno razveseliti i tebi dragu zimogroznu osobu. 


shimmer fallback


Osim papuča, Smoko u ponudi ima i zagrijavajuće jastuke, termosice i rukavice za ruke, a sve ih krasi isti slatki dječji dizajn u obliku tosteva, avokada i raznih životinja. Par papuča košta 28 dolara, tj. 177 kuna, a u ponudi su četiri slatka modela. Osim toga, većina Smoko proizvoda trenutno je na sniženju, a dostavljaju i u Hrvatsku, pa svakako razmisli o kupovini ovih termo papuča i sačuvaj zdravlje svojih stopala. 

shimmer fallback


shimmer fallback


shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.