Tenisice su hit za proljeće: super ideje kako ih nositi uz različite outfite

Inspiraciju za kombiniranje tenisica uz različite lookove pronašli smo na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica

Tenisice su hit za proljeće: super ideje kako ih nositi uz različite outfite

Prvi topliji dani donijeli su priliku za laganiju obuću, a omiljeni par mnogima su tenisice. Udobne, praktične i jednostavne te nosive u raznim prigodama, tenisice su savršena obuća za topliju sezonu.

Tenisice su odavno prestale biti samo sportska obuća pa ih tako danas nosimo u raznim prigodama i kombinacijama, a trendsterice obožavaju profinjene sportske modele koje često viđamo u njihovim kombinacijama. U svom ormaru sigurno imaš bar jedan par tenisica, a osim udobnosti, njihova je prednost i u tome što mogu transformirati i začiniti cijeli outfit. Već je neko vrijeme prihvatljivo nositi tenisice u gotovo svim situacijama pa se s njima gotovo i ne može pogriješiti.

Bez obzira na to da li si više sklona klasičnim modelima ili pak onim trendovskim, ovog se proljeća svakako isplati uložiti u jedan dobar par tenisicca.

Inspiraciju za kombiniranje tenisica uz različite lookove pronašli smo na Instagram profilima naših omiljenih trendseterica, a najbolje kombinacije otkrivamo ti u nastavku.  Foto: Instagram

Uz traperice i sako

S haljinom

Uz zanimljive modne dodatke

Sa suknjom