DODAJU CENTIMETRE

Fantastični modeli tenisica koji vizualno produljuju noge i stvaraju skladniju figuru

Sve bismo rado imale duge i vitke noge, no ako nam priroda to nije podarila, postoje načini kako ih možemo vizualno produljiti – na primjer, ovim modelom tenisica

Tenisice koje vizualno produljuju noge
Foto: shutterstock.com

Moda je zaista svestrana i moćna – dobar outfit može nam pomoći da se u trenu osjećamo bolje, ali i da, na primjer, izgledamo mlađe. Mudar izbor kod biranja stylinga sakrit će dijelove tijela koje manje volimo i istaknuti ono najbolje na nama.

Image
Sportsko proljeće

TOP 10: Bijele high street tenisice s kojima ne možeš pogriješiti

Neke su žene prave sretnice i blagoslovljene su uskim strukom te dugim i vitkim nogama pa im izvrsno stoji gotovo sve. S druge strane, većina nas nije te sreće pa smo s godinama naučile kako "kamuflirati" dijelove s kojima smo manje zadovoljne te kako figuru učiniti vizualno skladnijom. Ključ je, dakako, u biranju i međusobnom kombiniranju pravih komada – a ovo se svakako odnosi i na cipele.

Poznat je tako savjet stilista da sandale u nude nijansi stvaraju upravo taj željeni efekt – vizualno će produžiti naše noge. Također, mudar je potez kombinirati obuću i hlače u istoj boji. No malo tko zna da i pravim izborom tenisica možemo postići isto.

Image

Nike RYZ 365 - 94,99 €

Ako si niska i imaš kratke noge, najbolji model tenisica za tebe su one sa šiljatim vrhom. Još ako imaju deblji đon, ovo će biti dobitna kombinacija želiš li postići to da ti noge djeluju duže (i vitkije). Riječ je o popularnom trendu tako zvanih "ugly dad sneakers", ali u chunky varijanti i modernijeg dizajna. S druge strane, zaobljeni modeli tenisica (i druge obuće) učinit će suprotno i vizualno će skratiti tvoje noge.

Image

Zara, tenisice running s punim potplatom - 29,95 €

Image

Mango, tenisice s kožnim umetcima - 49,99 €

Image

H&M, bijele chunky tenisice - 39,99 €

Istina, možda nije najelegantniji, ali osim što laska tvojoj figuri, ovaj model tenisica je i među onima koji su najudobniji za nošenje, čak i za one sa spuštenim stopalima. U ovim ćeš tenisima doslovno moći provesti cijeli dan bez da te zabole noge pa su definitvno win-win izbor.

Image
ZAIGRANI OUTFITI

Zagrebačka špica: Top izdanja Zagrepčanki na subotnjoj modnoj pisti