Dodaj malo boje u outfite

Roze, zelene, plave: Stradivarius salonke u bojama kao stvorene su za proljeće

I ovog proljeća nosit ćemo cipele u boji, a ove raznobojne salonke idealne su za svaku prigodu i podići će baš svaki outfit

stradivarius.JPG
Foto: Stradivarius

Kada je riječ o proljetnim outfitima, čak i najveći minimalisti u njih vole unijeti malo boje, bilo u obliku modnih dodataka poput torbica ili nakita ili dobrog para cipela. A baš su cipele na petu u boji odličan dodatak svakom proljetnom outfitu i jedan od velikih trendova koje ćemo viđati ovog proljeća.

Image
Top 12 modela

Savršene za proljeće: High street cipele koje izgledaju puno skuplje nego što jesu

Bez obzira na to trebaju li ti nove cipele za ured, za subotnju 'špicu' ili te čeka neka posebna prigoda, poput svadbe, izlaska ili rođendana, ovog proljeća u svoju garderobu uvrsti barem jedan par salonki u boji. Od zelene i plave do crvene i ružičaste, salonke u boji svaki će tvoj outfit podići na razinu više, a odlične smo modele pronašle u ponudi Stradivariusa.

Ovaj brend poznat je po super udobnim štiklama, a u novoj kolekciji pronašle smo toliko salonki s otvorenom i zatvorenom petom u gotovo svim bojama da nam je teško odabrati samo jedan favorit. Ove cipele na petu pristajat će baš svima i sigurne smo da ćeš pronaći nešto za sebe, a u nastavku smo izdvojile osam favorita.

Stradivarius, 25 eur

Cipele na visoku petu u nježnoj boji limete, s petom visine 8,5 centimetara.

Image

Stradivarius, 25 eur

Pastelno ružičaste cipele na visoku petu, s petom visine 8,5 centimetara.

Image

Stradivarius, 29 eur

Crvene cipele na visoku petu s potpeticom od metakrilata, s petom visine 8,5 centimetara i uloškom od lateks pjene za veću udobnost.

Image

Stradivarius, 29 eur

Zelene cipele na visoku petu s potpeticom od metakrilata, s petom visine 8,5 centimetara i uloškom od lateks pjene za veću udobnost.

Image

Stradivarius, 29 eur

Kraljevski plave cipele s otvorenom petom i trakama za vezanje, s potpeticom od 7,5 centimetara i uloškom od lateks pjene.

Image

Stradivarius, 25 eur

Cipele s otvorenom petom u ljubičastoj boji s uzorkom, s potpeticom od 7 centimetara i uloškom od lateks pjene.

Image

Stradivarius, 25 eur

Cipele s otvorenom petom u jarko ružičastoj boji, s potpeticom od 8,5 centimetara i uloškom od lateks pjene.

Image

Stradivarius, 29 eur

Kraljevski plave cipele s otvorenom petom, s potpeticom od 9,8 centimetara i uloškom od lateks pjene, u špic.

Image