IT haljina

Severina vs Carrie Bradshaw: I naša pjevačica nosi jednu do najtraženijih haljina

Severina Vučković uvijek je na listama najbolje odjevenih dama domaće scene. Ovaj put na koncertu u Celju nosila je zlatnu haljinu koju je nosila i Carrie Bradshaw, odnosno Sarah Jessica Parker u seriji 'And Just Like That'

PXL_240322_92672374.jpg
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Čini se kako Severina ovih dana radi punom parom. Za vikend je imala čak dva velika koncerta, a dijelić atmosfere objavila je na društvenim mrežama. Severina je tako na koncertu u Celju, nosila jednu od najtraženijih haljina o kojoj smo već pisale. Naime, riječ je o haljini pod imenom Diana  sve popularnije dizajnerice Norme Kamali.

Istu je haljinu pod povećalo javnosti dovela Sarah Jessica Parker, odnosno Sarah je haljinu samo u plavoj boji nosila u jednoj od scena nastavka legendarne serije, Seks i grad,  And Just Like That. Još dok se serija snimala, svi modni znalci su odmah zaključili kako je to haljina koja će se definitivno pamtiti, a i bila je rasprodana neko vrijeme, a mnoge zaljubljenice u modu stalno prate kada će ponovno doći na stanje. Kamali u ponudi ima i gotovo istu haljinu samo malo dužu, no sudeći baš ova kraća varijanta je pravi hit.

Image
Foto: Profimedia.hr

Haljina Norme Kamali savršeno ističe ženske obline, a trenutačna cijena joj je oko 280 eura. I dok je Severina zablistala u zlatnoj nijansi, Carrie Bradshaw nosi plavu. A tko je bolje 'isfurao' IT haljinu?