Nezaobilazan modni dodatak

Šest dizajnerskih torbica koje će ove sezone biti pravi hit i njihove high street verzije

Saznale smo koje će se dizajnerske torbice ovog proljeća i ljeta najviše nositi, a pronašle smo i njihove high street verzije koje si svaka od nas može priuštiti

mangozarastr-instag.jpg
Foto: Instagram/Zara/Mango/Stradivarius

Torbica je jedan od glavnih modnih dodataka koji mogu učiniti pravu razliku i podići cijeli outfit, bez obzira na model i stil torbice i bez obzira na to radi li se o nekoj dizajnerskoj torbici, ili pak jednostavnom high street modelu.

Image
Modno proljeće

Zarinu zelenu torbicu svi žele, a mi smo pronašle slične modele

Ipak, čini se da su upravo dizajnerske torbice te koje "diktiraju" trendove u svijetu torbica, a tako je i ove sezone. Nekoliko je modela dizajnerskih torbi koje će obilježiti ovo proljeće i ljeto, a mi smo saznale o kojim se modelima radi.

No dobra stvar je da u high street ponudi ima puno torbi koje su napravljene kao povoljnija verzija dizajnerskih torbi i koje već danas možeš imati u svom ormaru. Zato smo pronašle i high street verzije dizajnerskih torbica koje će se nositi ove sezone i koje si može priuštiti baš svaka od nas.

Pleteni stilovi

Torbica pletenog stila marke Bottega Veneta ima nešto u sebi što ju čini klasično-starinskom, ali i modernom, a ide na apsolutno sve. Bottega Veneta Jodie Mini Knotted Bag može biti tvoja za nešto više od 10 tisuća kuna.

shimmer fallback

Oduševila nas je i ova high street verzija iz Manga s dodatkom lanca za 349 kuna - ova će torbica zaista ići na svaki outfit.

shimmer fallback

Neobične siluete

Ove se sezone nose torbice iznenađujućih silueta, poput Wandlerove torbe Lin koja je nadahnuta kolačićem sudbine. Ovakvi stilovi torbica tvom outfitu dat će "ono nešto", a ovu torbicu možeš pronaći po cijeni nešto većoj od 5.800 kuna.

shimmer fallback

I high street ponuda prepuna je sličnih torbica neobičnih silueta, a mi smo jednu takvu pronašle na stranicama About You po cijeni od 525 kuna.

shimmer fallback

Torbice u boji

Torbica koja je preplavila društvene mreže u posljednjim mjesecima zasigurno je zelena torbica Chain Cassette od Bottega Venete, ali i njezina high street verzija. Ovu torbicu viđamo na gotovo svim influencericama i zaista je posebna, jer svaki outfit podiže na novu razinu, a originalna torbica dolazi po cijeni od nešto više od 24 tisuće kuna.

shimmer fallback

Ipak, nas je najviše oduševila njezina high street verzija iz Zare po cijeni od samo 179 kuna, koja izgleda jednako odlično kao i original.

shimmer fallback

Egzotični uzorci

Egzotični uzorci pravi su luksuz kada je riječ o torbicama, a ova torbica Clare V Marisol Leather ujedinjuje šik siluetu sa šarenim zmijskim uzorkom. Možeš ju nositi u ležernim, ali i elegantnijim kombinacijama, a cijena joj iznosi nešto više od 2.400 kuna.

shimmer fallback

Srećom, ovdje je i njezina high street verzija koja izgleda jednako dobro, a riječ je o torbici koju smo pronašle na stranicama About You po cijeni od 447 kuna.

shimmer fallback

Prošivene torbice

Prošivena torbica Dior Caro izgleda odlično u bilo kojoj boji, a crna je ona koja ide na sve. Stil je uistinu svestran i izgledat će nevjerojatno uz tvoj omiljeni ljetni traper, party haljine ili nešto treće, a ova torbica dostupna je po cijeni od nešto manje od 24 tisuće kuna.

shimmer fallback

Sličnu prošivenu torbicu možeš pronaći u gotovo svim high street trgovinama, a mi smo pronašle jednu u Stradivariusu po cijeni od 139 kuna.

shimmer fallback

Pufaste torbice

Torbice koje izgledom podsjećaju na mekani jastuk ove ćemo sezone viđati posvuda, a predstavnik ovog trenda je Padded Latch Shoulder Bag brenda Proenza Schouler, koja košta nešto manje od 12 tisuća kuna.

shimmer fallback

Ova torbica savršeno će se uklopiti u svaki outfit, a mi smo pronašle sličnu u ponudi Manga po cijeni od 129 kuna.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.