Šeširi – vesela najava ljetne sezone

Pronađite idealan slamnati šešir koji će upotpuniti svaku našu modnu kombinaciju

Šeširi – vesela najava ljetne sezone

Kao što zimi ne možemo bez trendi i zanimljivih vunenih kapa, tako ni ovo ljetno ne bismo smjeli propustiti pronaći idealan slamnati šešir koji će upotpuniti svaku našu modnu kombinaciju, ali i zaštititi nas od snažnog i štetnog sunčeva djelovanja.

Pitate se kako odabrati model koji će vam najviše odgovarati? Slamnati šešir ne morate nužno nositi isključivo za plažu. On je idealan modni dodatak ljetnim lepršavim haljinama i savršen saveznik za duge šetnje tijekom ljetnih večeri. Možete ga iskombinirati i uz neki zgodan kombinezon s uzorkom popularnog palminog lišća ili uz traper haljinu i odabrati ga za dnevnu varijantu. Upravo zbog svih tih mogućnosti, danas se u high street ponudi mogu pronaći razni modeli širokih i blažih oboda, uz moderne izvezene detalje i vrpce. Ono na što biste trebali svakako pripaziti kod odabira idealnog modela šešira je oblik vašeg lica i tjelesna građa.

Uz to što je nezaobilazak modni dodatak koji će vas zaštititi od jakih sunčevih zraka, slamnati šešir je vječni modni dodatak koji doista ne izlazi iz mode, već se svake sezone ponovno vraća još poželjniji nego one prethodne. Dodatna zanimljivost je što su ove sezone zaista jako popularne slamnate torbe i cekeri koji će se idealno slagati s vašim šeširom i upotpuniti svaki vaš stajling, te ga učiniti još ležernijim i zanimljviijim.

Pogledajte koje smo mi modele iz high street ponude izdvojili i koji su nama najviše zapeli za oko.

H&M

Image

Parfois

Image

Asos

Image

Asos

Image

Zara

Image

Bershka

Image

Stradivarius

Image

Asos

Image

Parfois

Image

Asos

Image