Savršeno! eNVy room udružio snage s Bellissimom

Proljetna kolekcija moći će se nabaviti po pristupačnim cijenama

Savršeno! eNVy room udružio snage s Bellissimom

eNVy room dizajn od sada je dostupan po mnogo pristupačnijim cijenama zahvaljujući suradnji s modnom kućom Bellissima. Tim je povodom snimljena kampanja u svrhu predstavljanja prve kolekcije „eNVy room for Bellissima“ za proljeće/ljeto 2014. koja obuhvaća nešto više od deset modela. Kolekcija uključuje cijeli spektar komada potrebnih u životu jedne žene prateći je od jutra do mraka kao i za sve vremenske prilike. Proljetni baloner, elegantni kombinezon, ljetni i poslovni kompleti, romantične bluze i coctail haljine, lepršava tunika i kupaći kostim čine ovu kolekciju zaokruženom modnom pričom.

Bellissima je BiH modna kuća s dugogodišnjom tradicijom i regionalnim utjecajem. Putem ove suradnje naš će dizajn biti mnogo pristupačniji široj regionalnoj publici. Trebalo je pri dizajnu voditi računa o maksimalnom omjeru cijene i kvalitete, a taj smo omjer vjerujemo uspješno pomirili. Pri osmišljavanju kolekcije vodili smo se mišlju što sve jedna žena treba imati u svom proljetnom ormaru.“ rekli su nam Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.  

shimmer fallback


shimmer fallback


shimmer fallbackNaša je modna kuća poznata po tome da radi kolaboracije s etabliranim dizajnerskim imenima širom regije, a ovo je prvi put da radimo s dizajnerima iz Hrvatske. Veliko je zadovoljstvo što su to upravo sjajni Nikica i Vjeko iz eNVy rooma. Oni će za nas uraditi dvije kolekcije i to „eNVy room for Bellissima“ za proljeće/ljeto 14 i jesen/zimu 14/15. Prva će u prodaju krenuti ovih dana, a druga kolekcija početkom jeseni. S obzirom da „Bellissima“ želi da se približi i mlađoj ženskoj populaciji ova saradnja je bila pravi izbor za našu kompaniju, te vidljiv pomak ka mijenjanju stila unutar našeg branda. Ovo je definitivno jedna svježija i više trendovska priča „Bellissime“ koja tek počinje da živi. Iskreno se nadamo da će se novosti dopasti našoj stalnoj klijanteli, ali i dovesti mlađu populaciju u naše shopove širom zemalja u regiji“ objasnio nam je suradnju Deen Backović, kreativni direktor Bellissime.

shimmer fallback


shimmer fallbackZa lokaciju snimanja odabrana je veletrgovina cvijeća Fenjer doo koja je svojom ponudom artikala omogućila stvaranje scenografije tropskog vrta koji je bio idealna kulisa „eNVy room for Bellissima“ proljetne kolekcije.

Ispred objektiva našeg proslavljenog fotografa Šime Eškinje stala je Tatjana Galić iz Talia agencije kao zaštitno lice nove eNVy room suradnje. Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru  Draška Topić, dok je za styling odgovorna Lea Krpan.      

shimmer fallback
shimmer fallbackshimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.