ZIMSKI KLASIK

Imaš li već 'ružni' božićni pulover? Pronašle one najkičastije i šarmantnije

Ima li tako zvani 'Ugly Christmas Sweater' status klasika među zimskom garderobom - ili je jednostavno kičast i neukusan? Što god bio tvoj odgovor, ovaj trend preživljava iz godine u godinu

BeFunky-collage (5).jpg
Foto: Oysho

Ne samo da se, na oduševljene jednih, a užas drugih, Ugly Christmas Sweater trend vratio - dobio je i svoj služben dan, 17. prosinca. Riječ je puloverima s božićnim motivima poput snjegovića, Rudolfa ili Djeda Božićnjaka, pretežno u crvenoj ili zelenoj boji, koji izgledaju kao da ih je štrikala naša baka.

Image
ŽENSTVENE I TOPLE

Pletene haljine su omiljeni komad ove zime, a ponuda je raznolika

Ovaj je simpatično-ružni komad postao planetarno popularan i zahvaljujući poznatoj sceni iz hit komedije Dnevnik Bridget Jones - naime, jedan takav pulover nosi uštogljeni odvjetnik Mark Darcey (Colin Firth) na božićnom domjenku svojih roditelja.

Ružni božićni pulover spada u one modne komade oko kojeg se lome koplja i dok jedni ne mogu zamisliti da ga nose - drugi ne mogu bez njega zamisliti Božić. Ako pripadaš ovoj drugoj kategoriji, vrijeme je da nabaviš svoj omiljeni novi pulover i veseli božićni ugođaj nosiš svugdje gdje se pojavite - ti i tvoj Ugly Christmas Sweater.

Zato, pronašle smo 10 slatkih i toplih komada koji će opet probuditi dijete u tebi:

H&M, 29,99 eur

Image

H&M, 25,99 eur

Image

H&M, 35,99 eur

Image

H&M, 19,99 eur

Image

Reserved, 35,99 eur

Image

Bershka, 25,99 eur

Image

Pull&Bear, 22,99 eur

Image

Boden, 129 eur

Image

Boden, 129 eur

Image

Oysho, 38,99 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: JASMINA STVARA POSEBAN SVIJET LUTAKA I ILUSTRACIJA