PRILIKA ZA SHOPPING

15 neodoljivih modela: Romantične bluze koje sada možeš uloviti na sniženju

Uvijek ženstvene i izuzetno svestrane, romantične bluze idealan su dodatak svakoj garderobi, a sasvim će sigurno obilježiti i proljetnu sezonu pred nama

hmgoepprod.jpeg
Foto: H&M

Božićni praznici sada su već iza nas i vrijeme je za povratak uobičajenim rutinama, no u tijeku su zimska sniženja pa je to odlična prilika da se malo razveseliš i počastiš se s nekoliko novih komada. Sezonske rasprodaje odlična su prilika za obnovu garderobe, a osim komada za zimu, na popustima se mogu naći i modeli za prve proljetne dane.

Image
OMILJENE TRGOVINE

S njima nema zime: Fantastične pernate jakne iz prvog kruga sniženja

Ako već sada maštaš o toplijem vremenu i proljetnim daima, u ponudi mnogih brendova na sniženju su se našli i komadi koji će idealno upotpuniti proljetne kombinacije, poput bluza. Novi modeli sasvim će sigurno unijeti osvježenje u tvoju garderobu, ali i začiniti tvoje svakodnevne kombinacije.

U kolekcijama popularnih high street brendova ističu se razni modeli, no dominiraju bluze romantičnog stila, začinjene efektnim uzorcima ili pak zanimljivim detaljima kao što su volani i puf rukavi.

Uvijek ženstvene i izuzetno svestrane, romantične bluze idealan su dodatak svakoj garderobi, a sasvim će sigurno obilježiti i proljetnu sezonu pred nama. Lako se kombiniraju, nosive su u brojnim prilikama i uvijek djeluju efektno stoga su savršena investicija za nadolazeće proljetne dane. U nastavku smo izdvojile neke od najljepših romantičnih bluza koje se trenutno mogu uloviti na sniženjima, a možeš ih odmah dodati u svoju garderobu i tako sa stilom dočekati prve proljetne dane.

H&M, 20 eur

Image

H&M, 11 eur

Image

H&M, 12 eur

Image

H&M, 8 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

Mango, 20 eur

Image

Mango, 23 eur

Image

Mango, 23 eur

Image

Mango, 23 eur

Image

Mango, 28 eur

Image

Reserved, 36 eur

Image

Reserved, 7 eur

Image

Zara, 18 eur

Image

Zara, 18 eur

Image

Zara, 18 eur

Image

POGLEDAJ VIDEO: VESNA STVARA POSEBAN NAKIT