Prosecco torbica jedina je stvar koju želimo nositi ovog ljeta

Torbica i six pack Prosecco u jednom? Prodano!

Prosecco torbica jedina je stvar koju želimo nositi ovog ljeta

Ljeta koja provodimo kao odrasle osobe podosta se razlikuju od onih bezbrižnih ljeta u kojima smo uživali kao djeca. Sada ljeti i dalje moramo svakodnevno raditi, plaćati račune i žonglirati s milijun drugih obaveza, ali još uvijek postoji nešto zbog čega se ljeti možemo zaigrati i zabaviti, a to je uživanje u modi! 

Na naše oduševljenje, poznati talijanski proizvođač vina Ruffino - stvorio je ljetnu torbicu koja je sve što nam treba - zabavna, trendi i funkcionalna

Image

(Foto: ReserveBar)

Naime, Ruffino se udružio sa Stickybaby, dizajnerskom tvrtkom iz New Yorka te iz prozirne ručne torbe dizajnirao prozirnu ručnu torbu koja sigurno prenosi šest mini bočica Prosecca. Genijalno!

Najzanimljivije od svega je da se ova originalna Ruffino x Stickybaby torbica uspjela rasprodati u samo jednom danu unatoč cijeni od 100 dolara (oko 650 kuna). 


Osim toga, torba ima umetke koji se mogu ukloniti i koji stvaraju prostor za držanje mini bočica Ruffino Prosecca. Uz to je vodootporna, tako da svoje pjenušave bočice možeš čuvati na ledu i bezbrižno se zaputiti na plažu ili na piknik s prijateljicama!


Image

(Foto: ReserveBar)