Proljetna A’marie kolekcija puna je eko tkanina i bezvremenskih komada

Dizajnerica Anamarija Brkić u novoj kolekciji akcent stavlja na vegan kožu te na statement modele koji će trajati duže od jedne sezone

Proljetna A’marie kolekcija puna je eko tkanina i bezvremenskih komada

Stvorena sa svrhom da traje i s fokusom na lokalno, nova A’marie kolekcija za proljeće/ljeto 2020. poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone… 'Kada kreirate imajući na umu prave vrijednosti, i kada se s pažnjom i poštovanjem odnosite prema ljudima i njihovoj tradiciji, unoseći pritom u svaku kreaciju veliki trud, jednostavno stvorite ljepotu',  izjavila je Anamarija Brkić.

shimmer fallbackProljetna A’marie djevojka samouvjereno spaja nježno i statement, majstorica je elegancije, vrckava ljubiteljica djevojačke zaigranosti i zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna. Ona brine o prirodi i pažljivo bira ekološke tkanine, promišljeno investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima već slave slow fashion pokret i unikatan stil.

shimmer fallbackKreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju - vrhunski krojeni baloneri, jakne, hlače, suknje, kombinezoni i haljine od mekane kože ključni su komadi sezone. Baloneri u zelenoj, crnoj i boji pijeska komad su koji ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine. Culottes hlače osvajaju mogućnošću kombinacija. Od onih s bijelim T-shirticama i tenisicama, preko igre s pamučnim čipkanim košuljama pa sve do slojevitih stylinga s ručno izvezenim vestama. Haljine su stvorene da istaknu ono najbolje. U A’marie kolekciji očekuju vas i nježne, romantične bluze pune ljupkih detalja, u zanimljivim materijalima, uzorcima i krojevima.

shimmer fallbackS posebnom pažnjom osmišljene su ručno vezene i ukrašavane pamučne veste, lako kombiniranih boja i šarmantnih vezova. Svaka kreacija dolazi s pričom - u sebi nosi lokalnu tradiciju, znanje i kvalitetu, a svrha joj je da na magičan način zaokruži vaš individualan styling.

shimmer fallbackRemenje je rađeno u nekoliko manjih tradicionalnih faktura, dok su fantastične torbe od ekološke vune rezultat suradnje brenda Wool Fabrique by Maya Bekto i A’marie. Svaka torba je zbog načina proizvodnje ručno izrađena, te je samim time unikat koji ponosno njeguje tradiciju umijeća tkanja. Bilo da ih nosite u ležernim stylinzima uz bež hlače od cupre i čipkastu bluzu, ili u nešto finijem izdanju uz lakiranu jaknu boje karamele i malu crnu haljinu - ova torba izgleda sjajno u svim situacijama!

shimmer fallbackPosebna pažnja usmjerena je i na neodoljive detalje pa tako kožne balonere krase viskozne podstave s razigranim printevima koji se prožimaju kolekcijom u obliku ženstvenih haljina i bluza. Tu su i špage s kožnim detaljima zbog kojih svaka kreacija dobiva nevjerojatno ležeran i street prizvuk, a opet ostaje elegantna i nadasve profinjena. 

shimmer fallbackshimmer fallbackNapiši nam u komentarima što misliš o kolekciji 'Wake up Beauty, It's Spring!'

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.