Prisjetile smo se 10 najboljih modnih kombinacija iz 'Tračerice'

Objavljeni su prvi kadrovi nove sezone hit serije 'Tračerica', a mi smo se odmah morale osvrnuti na neke od nezaboravnih outfita koje su nosile junakinje iz New Yorka

Prisjetile smo se 10 najboljih modnih kombinacija iz 'Tračerice'

Dobro jutro Upper East Sideri, ovdje Žena.hr.

Sa zadovoljstvom možemo izvijestiti da je službeno potvrđena nova sezona omiljene serije 'Tračerica'. Prije nekoliko dana objavljeni su prvi kadrovi serije u kojima možemo vidjeti novu generaciju skandalozne elite s Manhattana. 

Nova sezona donosi puno raznovrsniju skupinu glumaca, ali i puno više likova različite etničke pozadine i seksualnosti. Jedna stvar ostaje ista, a to je glas Tračerice koji posuđuje Kristen Bell. Vjerujemo kako će osim njezinog originalnog glasa u seriji ostati i mnogo krpica, cipela i torbica za kojima ćemo žudjeti godinama. 


Upravo je tako bilo i s originalnom postavom u kojoj se posebno izdvajaju četiri prijateljice, ali i suparnice Serena, Blair, Jenny i Vanessa. Svaka od njih ima vrlo specifičan stil odijevanja pa nije ni čudo da svaka od nas ima svog favorita. Dok je mnogima za oko najviše zapela Serena sa svojim modernim kombinacijama, Blair nam služi kao vječna inspiracija za elegantne outfite. Vanessa je jedna od utemeljiteljica chic boho stila dok je Jenny kroz sezone potpuno promijenila stil i iz slatke djevojčice izrasla u djevojku koja uživa u odvažnim i nešto tamnijim kreacijama. 

Kako bi odale počast originalnoj postavi prije nego što u centar pozornosti dođe novi naraštaj, izdvojile smo 10 najtrendi outfita navedene četiri junakinje. U nastavku smo dodale i malu anketu da vidimo koja od trendi djevojaka po tvom mišljenju ima najbolji stil. Nadamo se da se slažeš s našim izborom outfita te da i ti jedva čekaš novu sezonu serije.

XOXO  Žena.hr

Koja ti je junakinja iz 'Tračerice' najdraža?

Serena

Blair

Jenny

Vanessa

Create your own surveys

Jenny na početku škole

Blair na klizanju

Serenino zlatno izdanje

Vanessa u srebrnoj haljini

Serena na White partyju

Blair u Vera Wang vjenčanici

Jenny u casual izdanju

Blair u sudbonosnoj crvenoj haljini

Blair i Serena u Parizu

Serena u chic crnom izdanju