SLIČNE IMA I ZARA

Prada ima nove satenske cipele – bi li ih nosila?

Prada odnedavno nudi nove modele satenskih cipela. Jedan je baš začudan i pitanje je bi li ga nosila

Satenske cipele
Foto: Prada

Proljetnu eleganciju Prada je upravo podignula na novu razinu. U novoj kolekciji lansirali su satenske cipele, i to ne bilo kakve. Posebno su nam za oko zapele satenske cipele s neobičnom malom petom zbog koje smo se ozbiljno pitale može li se u njima uopće hodati. Satenski sjaj daje dozu luksuza i inteligencije.

Image
KRATKI PREGLED

Prve sandale za ljeto su već stigle - ravne i s potpeticama

Prada nudi više modela satenskih cipela – imaju svojevrsne balerinke i klasične salonke, a cijela satenska kolekcija dolazi u crnoj, zelenoj i narančastoj boji.

Image
Foto: Prada
Image
Foto: Prada

Za šarmantne proljetne kombinacije kao stvoreni su narančasti i zeleni modeli koji se, doslovno, sjaje. Sudeći po Instagramu, ovu kolekciju trendeseterice nose uz traperice, bijele košulje pa i elegantne bluze. Naravno, Prada saternska obuća može se nositi uz lepršave bijele haljine i u tom će slučaju svakako podići kombinaciju.

A budući da se radi o Pradi, pretpostavljamo da je cijena paprena – premda na službenoj stranici ne stoji cijena. Ipak, sviđa li ti se ovaj stil, imaj na umu da je Zara, vjerojatno po uzoru na luksuzni brend, izbacila dva upečatljiva satenska modela. Jedan stoji 29,95, a drugi 25,95 eura i kod tog primjećujemo nevjerojatnu sličnost s Pradinim narančastim modelom.

Image
Foto: Zara
Image
Foto: Zara

Ne sumnjamo da će oba postati popularna i da bi saten mogao obilježiti ostatak proljeća i ljeto.

No vratimo se na početak i začudan Prada model. Bi li ih nosila?

Image
Foto: Prada