Poslovne kombinacije: Što odjenuti u ured kada je vani plus 30?

Zanimljive outfit ideje i favoriti iz high street ponude

Poslovne kombinacije: Što odjenuti u ured kada je vani plus 30?

Osmišljavanje poslovnih kombinacija ljeti mnogim ženama može predstavljati svojevrsni izazov, osobito ako rade u malo strožem poslovnom okruženju te se moraju pridržavati određenih pravila po pitanju odijevanja.

Nameće se pitanje što odjenuti u ured da izgleda pristojno, a da se pritom osjećamo ugodno i da nam ne bude vruće? Outfit za posao uopće ne mora biti dosadan, a čak se i u ponudi popularnih high street brendova mogu pronaći zanimljivi komadi za poslovne kombinacije koji ujedno izgledaju i vrlo stylish.

Kada je u pitanju ljetna garderoba, vrlo je bitno da materijali budu prozračni i lagani kako bi ti dani provedeni u uredu bili što ugodniji. Lan i viskoza materijali su kojima se uvijek rado vraćamo tijekom vrućih ljetnih dana, a također su i primjereni za poslovne kombinacije te mogu izgledati vrlo efektno.

Nedostaje li ti inspiracije za poslovne outfite tijekom vrućih ljetnih dana, donosimo nekoliko upečatljivih kombinacija s Instagrama, a izdvojili smo i desetak favorita iz aktualne ponude high street brendova koji će se odlično uklopiti u svaku poslovnu kombinaciju.

  Foto: Instagram, Mango, Massimo Dutti, Mohito, Zara

Massimo Dutti, 299 kn

Image

Massimo Dutti, 349 kn

Image

Massimo Dutti, 379 kn

Image

Mango, 249 kn

Image

Mango, 349 kn

Image

Mango, 349 kn

Image

Mohito, 99 kn

Image

Mohito, 99 kn

Image

Mohito, 119 kn

Image

Mohito, 149 kn

Image

Zara, 149 kn

Image

Zara, 279 kn

Image