Pletivo je rezervirano samo za zimu? Neka te ovi seksi crop topovi razuvjere

Lijepi pleteni komadi odjeće ne moraju čekati hladnije mjesece da ih izvadiš iz ormara. Opskrbi se ljetnim pletenim i kukičanim topićima koji su oličenje seksepila i zablistaj na plaži

Pletivo je rezervirano samo za zimu? Neka te ovi seksi crop topovi razuvjere

Mali, slatki, seksi i pleteni - to su crop topovi koji su preplavili police dućana te se predstavili kao "it" komad za ovo ljeto. Crop topovi su topovi koji su rezani ispod grudi, tj. tako da otkrivaju pogled na trbuh i pupak, pa su samim time jako izazovni, a kada ih se kombinira s rupičastim pletivom koje suptilno otkriva kožu finalni rezultat je najizazovniji komad odjeće koji ćeš posjedovati u svojem ormaru.


Iako ih se može pronaći u baš svakom high street brendu, Asos trenutno u svojoj ponudi ima jako velik izbor pletenih crop topova svih boja, dužina, krojeva i materijala, a mi smo si dale truda i detaljno smo istražile što se sve na tom omiljenom web shopu nudi. Izdvojile smo deset pletenih crop topića koji oduševljavaju izgledom, ali i cijenom. Naime, niti jedan modela u našoj fotogaleriji nije skuplji od 180 kuna. 


Inspiriraj se ovim popularnim lookom, zaboravi na tople džempere i prigrli ljetno pletivo u obliku ovih neodoljivo seksi topića koji će začiniti svaku kombinaciju. 

Narančasti crop top bez naramenica - 82 kune

Image

Lila crop top s gumbićima - 127 kuna

Image

Bijeli pleteni crop top s dubokim dekolteom - 172 kune

Image

Metalik srebrni crop top sa srebrnim nitima - 97 kuna

Image

Sivi minimalistički crop top - 135 kuna

Image

Mikro lila crop top - 105 kuna

Image

Rupičasti pleteni bijeli crop top - 150 kuna

Image

Jednostavni rebrasti crop top - 105 kuna

Image

Pleteni crop top s malim rupicama i mješavinom bijele i bež boje - 127 kuna

Image

Bijeli pleteni crop top s pletivom u obliku pletenica - 172 kune

Image