LIJEPE I UDOBNE

Vječni klasik: Pletene haljine iz novih kolekcija koje se isplati nabaviti

Još traje zima pa bi bilo šteta ne odjenuti omiljenu pletenu haljinu. Pletene su haljine jednostavne, a elegantne te su važan dio novih kolekcija popularnih trgovina

BeFunky-collage (20).jpg
Foto: Mango

Čim zatopli haljine će postati neizostavan dio naše garderobe. Ovisno o modelu I prigodi, nose se uz čizme, salonke pa čak I tenisice, a vjerujemo da će ovog proljeća u prvom planu biti razigrani cvjetni i životinjski uzorci.

No kako smo tek na početku veljače, pred nama su i dalje prohladni tjedni pa su nam pleteni modeli prvi na biranju. Udobni su i šik te se odlično slažu uz kapute i balonere i razne vrste obuće. I nove kolekcije popularnih brendova pune su rebrastih te mekanih modela u kojima ćemo rado provesti ostatak zime. Posebno su nam privlačne bež nijanse, ali I jedan jednostavan, a tako dobar crveni model. Nekad je manje zaista više. Ukomponiraš li uz njih remen i omiljeni par cipela, imaš kombinaciju za 10!

U nastavku smo izdvojile neke od naših favorita koje već sada možeš pronaći u trgovinama i na online shopovima omiljenih trgovina. Na našem popisu našao se i pokoji model za tople dane.

Zara – 39,95 eura

Image

Zara – 35,95 eura

Image

Zara – 69,95 eura

Image

Stradivarius – 19,99 eura

Image

Stradivarius – 29,99 eura

Image

Bershka – 25,99 eura

Image

Bershka – 22,99 eura

Image

C&A – 22,99 eura

Image

H&M – 79,99 eura

Image

Mango – 39,99 eura

Image

Mango – 49,99 eura

Image

Mango – 39,99 eura

Image

Reserved – 45,99 eura

Image

Reserved – 35,99 eura

Image

Reserved – 39,99 eura

Image
Image

Izvor: H&M, Reserved, Mango, Zara, Stradivarius

POGLEDAJ VIDEO: SAZNAJ SVE O BOTOKSU