Ovo su 3 'must have' komada iz nove Zarine kolekcije

Zara je izbacila novu 'predjesensku' kolekciju kojom najavljuje što ćemo nositi sljedeće sezone, a mi smo odabrale tri komada koji će ti se savršeno uklopiti u prijelaznom razdoblju

Ovo su 3 'must have' komada iz nove Zarine kolekcije

Valjda ne postoji zaljubljenica u modu koja nema barem jedan Zarin svevremenski komad, a s obzirom da su ljetna sniženja već pala u drugi plan i uživamo u ostacima ljeta.

Prije nego nas prevari rana jesen Zara je već izbacila nove komade koji neodoljivo podsjećaju na to koliko volimo nositi boje i cvjetni uzorak!

Osim midi suknji, i ove sezone nosit ćemo balonere.

Prijelazno razdoblje obilježit će i mnoštvo pastelnih nijansi te nježni volančići.

Dakako, nova kolekcija svidjet će se i klasičarkama koje obožavaju 'jeans' i 'basic' komade jer simpatične majice s karikaturama kao i predimenzionirane jakne naći će se i ovih mjeseci u ormarima trendseterica dok će saten i dalje biti glavni večernji komad.

Pogledajte koje smo komade ovoga puta izabrale za ispraćanje ljeta i spreman ulazak u ranu jesen!

Vrećaste traperice s naborima

Zarine vrećaste traperice s naborima bit će definitivno 'must have' sezone. Nakon mom jeansa dolazi red na povratak vrećastih hlača u stilu 90ih.


Image


229,90 kn

Haljina s volanima

Ovu ljepoticu viđamo već duže vremena i idealan je komad u prijelaznim razdobljima. Obožavamo njenu lepršavost, senzualnost i romantičnost. Definitivno je naš omiljeni komad i moraš si priuštiti barem jednu u ormaru. Kasnije ćeš nam bit zahvalna!

Image


229,90 kn

Dugi baloner s gumbima

Ok možda ti neće poslužiti tijekom ljetnih dana, ali definitivno s prvim kasnim ljetnim kišama hoće.

Bež baloner je svevremenski komad koji obožavamo viđati na ženama. Osim što ćeš u njemu uvijek izgledati elegantno, možeš ga kombinirati na gotovo sve i nositi dok temperature ne krenu naglo padati.

Image


599,90 kn