Ovih pet boja sigurno će obilježiti i jesen i zimu

Jesenske kolekcije su već u trgovinama, a neke boje posebno su se istaknule. Modni dizajneri najavili su ih u svojim kolekcijama za jesen/zimu

Ovih pet boja sigurno će obilježiti i jesen i zimu

Svake godine u high street kolekcijama se istaknu određene boje i krojevi, a tako je  ove godine. Sudeći prema trenutačnim kolekcijama koje su u trgovinama, možemo razaznati neke od must have komada za ovu sezonu. To su definitivno komadi od kože odnosno umjetne kože. Naglasak je i dalje na ramenima, a ove godine se nose i različite pelerine koje se već nalaze u ponudi high street brendova.

Image

Saznale smo tajnu iza ružičaste haljine koja je pokorila svijet - i društvene mreže


Što se boja tiče, crna je i dalje klasika i neizbježna je ove sezone. A bogata i zagasita crvena svakako je hit ove jeseni. Sve nijanse plave i sive, ali i boja slonovače svakako su se istaknule na različtim revijama haute couture mode.  U nastavku pogledaj što su dizajneri pokazali na revijama za ovu sezonu i što nude high street brendovi:

Tamne nijanse crvene

Ova jesen bit će obilježena tamnim crvenim bojama - cijeli spektar nijansi od tamne boje trešnje do tamnih nijansi vina. Mnogo dizajnera se odlučilo ovu bojati staviti na kožne pelerine i opuštena pletiva naglašavajući tako sofisticiranost na jesenskim komadima. Burgundy nijansa bila je posebno naglašena na revijama za ovu jesen/zimu.

shimmer fallback


(Mango - 449 kn)

shimmer fallback


(Mango, bluza 229 kn)

shimmer fallback


(Zara - 549 kn)

Sve nijanse plave

Dizajneri su za ovu sezonu predložili baš sve nijanse plave - od snažne kraljevsko plave do nježnijih nijansi. Na nama je samo da odaberemo koja nijansa pristaje najbolje uz naš ten i oči, a mogu se pronaći i na kaputima i haljinama. 

shimmer fallback


(Massimo Dutti - 749 kn)

shimmer fallback


(Massimo Dutti - 379 kn)

shimmer fallback


(Asos - 260 kn)

50 nijansi sive

Siva ima važnu ulogu u ovoj sezoni jesen/zima. Neutralna nijansa dominirala je pistama - od glave do pete. Na odijelima, pletivima i kaputima. Ključ za ovu sezonu je kombiniranje različitih nijansi sive u jednom outfitu - od svijetlih do tamnih.

shimmer fallback


(Mango, suknja - 169 kn)

shimmer fallback


(Zara, siva vesta - 229 kn)

shimmer fallback


(Zara, haljina - 399 kn)

Boja slonovače

Dizajneri od Isabel Marant do Diora odlučili su se za ovu kremastu i toplu nijansu. Pletivo u ovoj nijansi posebno je elegantno i moderno, a donosi i dašak luksuza.

shimmer fallback


(Zara - 799 kn)

shimmer fallback


(Zara - 169 kn)

shimmer fallback


(Zara, sako 299 kn)

Boja konjaka

Divna boja koja je dolazi do izražaja na kaputima, jaknama i suknjama, ali i na luksuznim materijalima poput kože. Svako omiljena boja na modnim pistama za ovu sezonu. Lijep sako u ovoj boji može podići svaki modni outfit, ali jako lijepo izgleda i na torbicama. 

shimmer fallback


(Mango - 899 kn)

shimmer fallback


(Mango - 169 kn)

shimmer fallback


(Mango - 449 kn)

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.