Ovaj modni brend radi torbice od lišća ananasa i izgledaju sjajno

Svaka Mashu torbica izrađena je od održivih veganskih materijala, uključujući i Pinatex - materijal koji nalikuje na kožu, a radi se od lišća ananasa

Ovaj modni brend radi torbice od lišća ananasa i izgledaju sjajno

Upotreba održivih i inovativnih materijala od prirodnih i recikliranih sirovina u modi - znak je promicanja održivog, odgovornog i savjesnog načina života. 

Upravo takvim načinom života vodi se i brendMashu - svaka njihova torbica dizajnirana u Londonu i proizvedena u Grčkoj izrađena je u skladu s prirodom, uz korištenje održivih veganskih materijala. 


Svaka torbica u njihovoj najnovijoj kolekciji izrađena je ili od veganskog antilopa, odnosno od recikliranog poliestera ili od Pinatexa - materijala koji nalikuje na kožu, a radi se od lišća ananasa. Osmislila ga je Carmen Hijosa, dizajnerica koja je radeći u kožnoj industriji shvatila posljedice prerade i tretiranja kože, što ju je zapravo potaknulo na istraživanje lišća ananasa kao sirovine i na kraju krajeva, kao potencijalnog materijala budućnosti. Brend također nabavlja svo drvo koje se koristi u ručkama torbica iz lokalne tvornice namještaja u Grčkoj, koristeći odbačene dijelove drva koji se obično ili spale ili odbace. Zbog toga nijedna njihova ručka nije ista, što znači da kupci dobivaju proizvod koji je apsolutno jedinstven.


Na stranu očigledne ekološke svijesti, nesumnjivo je da su Mashu torbe i vizualno jedinstvene i prekrasne. S arhitektonskim ručkama, zanimljivim siluetama i svježim, živopisnim bojama - svaka torba je poput minijaturnog umjetničkog djela sama po sebi. 

Jedini nedostatak ovih posebnih torbi je njihova cijena koja se, ovisno o modelu, kreće od 200 do 400 funti (cca 1670 do 3340 kn). Ipak, sreća u nesreći, barem je dostava besplatna. 290 £ (2420 kn)

shimmer fallback


285 £ (2380 kn)
320 £ (2680 kn)

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.