Otvorio se Primark u Ljubljani: dva kata na kojima možemo izgubiti par sati

Na samo sat i pol od Zagreba, Primark je definitivno naša sljedeća shopping destinacija

Otvorio se Primark u Ljubljani: dva kata na kojima možemo izgubiti par sati

Primark, međunarodni trgovački lanac koji ima nevjerojatnu modu po nevjerojatnim cijenama (Amazing fashion at Amazing prices), jučer je otvorio novu trgovinu u Ljubljani, u shopping centru Citypark. Ovo je prvo prodajno mjesto Primarka u Sloveniji, a i najbliže nama u Hrvatskoj.

shimmer fallbackNova Primarkova prodavaonica prostire se na 4.200 četvornih metara prodajnog prostora na dva modna kata i sadrži najnovije trendove u ženskoj, muškoj i dječjoj modi, uključujući obuću i dodatke, kao i rublje, kozmetiku i proizvode za kuću. Također nudi Primarkov certificirani asortiman kozmetike koja nije testirana na životinjama Leaping Bunny PS…, kao i asortiman proizvoda od održivog pamuka, koji uključuje pidžame, traperice i predmete za kuću. 

shimmer fallbackTrgovina se diči Primarkovom najnovijom suvremenom opremom dućana, s 44 blagajne i 48 garderoba, besplatnim wi-fijem u cijelom trgovini, kao i dvama prostorima za sjedenje i predah u kojima kupci mogu "napuniti baterije" kako bi im iskustvo kupovine bilo još ljepše.

shimmer fallbackOd osnutka u Dublinu 1969. godine do danas, Primark je otvorio 372 trgovine, s više od 1.400.000 m2 četvornih metara prodajnog prostora, u 12 zemalja: Republici Irskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Portugalu, Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Austriji, Francuskoj, SAD-u, Italiji i Sloveniji. 

shimmer fallbackPrimark posluje nešto drugačije od drugih. Nema velikih marketinških kampanja i proizvode prodaju samo u trgovinama -  bez online kupovine i dostavne mreže. I uvijek štede na sitnicama – imaju vrlo jednostavne vješalice i  etikete – kako bi srezali troškove. 

shimmer fallbackHoćeš li ići u Primark u Ljubljanu?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.