PROLJETNI TRENDOVI

Otkrivena ramena ovog će proljeća biti trendi - donosimo 19 neodoljivih komada

Nakon što se trend golih ramena najprije pojavio na modnim pistama, high street brendovi su slijedili primjer poznatih modnih dizajnera i uvrstili komade s otvorenim ramenima u svoje zimske i proljetne kolekcije

Komadi koji otkrivaju ramena
Foto: Zara

Modni trendovi stalno se vrte u krug pa tako i ove sezone svjedočimo povratku nekih trendova koji su već bili popularni u određenom periodu u prošlosti. Uz veliki povratak trendova 90-ih i 2000-ih, na modnu su se scenu vratili i komadi koji otkrivaju ramena.

Image
VJEČNI KLASIK

Proljetni trendovi: Upečatljivi komadi od trapera zavladali su high street kolekcijama

Ovaj se trend pojavio već početkom zime pa su tako trgovine preplavili puloveri otvorenih ramena, a u proljetnim su ih kolekcijama zamijenili romantični topići i bluze. Ovakvi su komadi izrazito ženstveni i 'chic' pa i ne čudi da ih vole nositi i poznate influencerice.

Gola ramena lijepo izgledaju u spoju s toplim pletivom, ali i haljinama, majicama i bluzama. S daškom elegancije i minimalizma, takvi će se modeli s lakoćom uklopiti u svaki ormar. U svakodnevnim se kombinacijama mogu stilizirati uz poslovne hlače, pencil suknje pa čak i traperice, a sjajan su izbor i za posebne prilike ili pak za večernji izlazak.

Nakon što se trend najprije pojavio na modnim pistama, high street brendovi su slijedili primjer poznatih modnih dizajnera i uvrstili komade s otvorenim ramenima u svoje zimske i proljetne kolekcije. U ponudi se uglavnom ističu modeli klasičnog kroja i u neutralnim nijansama poput sive i bež koji će se uklopiti u svaki outfit. Ovakvi se modeli mogu nositi na bezbroj načina, a ujedno su i savršen dodatak proljetnoj garderobi.

Istražile smo ponudu popularnih high street brendova, a neke od naših favorita otkrivenih ramena donosimo u nastavku.

H&M, 21 eur

Image

H&M, 70 eur

Image

H&M, 25 eur

Image

H&M, 35 eur

Image

Mango, 30 eur

Image

Mango, 40 eur

Image

Mango, 23 eur

Image

Pull and Bear, 16 eur

Image

Pull and Bear, 18 eur

Image

Pull and Bear, 13 eur

Image

& Other Stories, 129 eur

Image

& Other Stories, 119 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 28 eur

Image

Zara, 13 eur

Image

Zara, 20 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 18 eur

Image

Zara, 36 eur

Image
Image
TOP ILI FL0P

Zagrebačka špica: Kožni komadi u prvom planu, Miran Kurspahić opet se istaknuo