¡Qué Belleza!

Osvojila nas je nova A'marie kolekcija nadahnuta prirodom i živopisnim bojama

Modeli stvoreni za dugo, toplo ljeto iz kojih nećeš htjeti izaći

AmarieCrusie21_12.jpg
Foto: Senja Vild

Kolekcija nadahnuta živopisnim bojama i prirodom poziva vas da usporite i doživite prekrasni dizajn - ručno izrađen, krojen i usavršen do najsitnijeg detalja. Svaki model iz nove A'marie kolekcije uvodi vas polako u našu ljetnu avanturu iz koje nećete htjeti izaći… Modeli u ¡Qué Belleza! kolekciji tu su da vam ispričaju prekrasnu priču koja slavi ljepotu žene, života, prirode, njezinih plodova, kreativnosti i umjetnosti vizualnog dojma.

Image
Foto: Senja Vild

Priča ovogodišnjih modela za ljeto 2021., kao i kupaćih kostima, izraz je stila koji omogućava ženama da se osjećaju samopouzdano i elegantno uz priliku koja dopušta njihovoj mašti da budu dio tog posljednjeg štiha. Kreirate same idealni kostim ili haljinu, ovisno o načinu na koji ćete ih odjenuti i time osobno postajete narator naših priča. Većina haljina u ovoj kolekciji – Bruna, Talita, Lanna, kao i Minha model iz linije kupaćih kostima, imaju dva lica te vam omogućavaju bezbroj mogućnosti nošenja, kao i izbora između različitih stilova. Zarotirate li prednjicu i leđa, ili jednostavno okrenete bikini, dobit ćete sasvim novu kreaciju. Uz standardni donji i gornji dio dolazi velika raskošna mašna koju možete vezati na nekoliko načina i njome kreirati gornji dio kostima, ali imati i zasebni ukras kojim možete vezati kosu, ili jednostavno pretvoriti svoju torbu za plažu ukrašenu mašnom u sasvim novu kreaciju koja prati u tonu vaš outfit za plažu.

Image
Foto: Senja Vild

Poslovna filozofija branda A’marie od samih početaka je održiva budućnost jer vjeruju da svatko od nas može pomoći u rješavanju velikog globalnog problema plastike koja zagađuje naše oceane i mora, pa upravo iz tih razloga koriste 100% reciklirano najlonsko vlakno ECONYL® dobiveno od raznog najlonskog otpada. Velika pažnja usmjerena je i na ambalažu i deklaracije koje su biorazgradive, kako bi cjelokupni proizvod bio ekološki prihvatljiv. Cijela kolekcija bazira se na artiklima koji pružaju punu podršku za vrijeme ljetnih i morskih aktivnosti, artiklima koji su antibakterijski, imaju UV zaštitu, iznimno su ugodni na koži i otporni na klor i piling. Tkanina ima matirani izgled koji sjajno prijanja uz tijelo i ističe sve vaše atribute.

Image
Foto: Senja Vild

Sve kreacije iz cruise kolekcije ¡Que Belleza! upotpunjene su efektnim Pretty naušnicama koje zahvaljujući nizovima sitnih, decentnih perlica kreiraju prekrasni pokret. Uživajte u njihovim atraktivnim kombinacijama boja te upotpunite dnevni ili večernji outfit, ovisno o vašem raspoloženju, i uplovite u svoj svijet mašte okupan ljepotom, ženstvenošću i romantikom. Poigrajte se efektnim kreacijama i dajte im svoj osobni stilski pečat uz maštovite kombinacije u kojima ćete provesti najuzbudljiviju sezonu! I ne zaboravite se pritom dobro zabaviti!

Image
Foto: Senja Vild
Image
Foto: Senja Vild
Image
Foto: Senja Vild