Odabrane ambasadorice za DOVE FASHION.HR CRUISE kolekcije

U finalu natječaja odabrano deset ambasadorica - žena iz svakodnevnog života koje svojim životnim stilom i energijom slave stvarnu ljepotu

Odabrane ambasadorice za DOVE FASHION.HR CRUISE kolekcije

Natječaj “Budi DOVE model i pokaži svoju prekrasnu kožu na DOVE FASHION.HR-u” u kratkom je roku zaintrigirao gotovo tisuću djevojaka i žena iz cijele Hrvatske koje su se kroz mjesec svibanj prijavile putem službene web stranice. Finalnom castingu  pristupilo je 100 finalistica, a odabrano je deset žena od 19 do 60 godina starosti koje će u ulozi DOVE ambasadorica i modela nositi DOVE VisibleCare reviju Igora Galaša na DOVE FASHION.HR CRUISE 2011. kolekcijama koje će se predstaviti u Bolu na otoku Braču od 2. do 3. srpnja 2010.  

DOVE i FASHION.HR već treću godinu za redom organiziraju natječaj koji afirmira stvarne žene na modnoj pisti kako bi zajedničkim snagama transformirali društvene stereotipe kod definiranja ljepote. Na ljetnom događanju u Zlatnom ratu, DOVE VisibleCare revijom staviti će se naglasak na isticanje različitosti i ljepote ženske kože bez obzira na godine.

Stručni tim koji čine: Jasmina Matiša, DOVE Brand Manager, Vinko Filipić, direktor FASHION.HR-a i dizajner Igor Galaš, razgovarao je sa svim finalisticama te odabrao deset ambasadorica – zaštitnih lica DOVE VisibleCare filozofije.
„Dove misija je učiniti da se svaka žena osjeća lijepom. Mislim da su naši Dove Fashion.hr natječaji, s obzirom na odjeke, ispravan smjer. Želimo okupiti što veći broj žena svih generacija i potaknuti ih da uvide koliko je potencijal u njima samima, inspirirati ih na stalnu brigu o sebi i svojoj koži. A, sve to i podržati našim superiornim proizvodima – ovoga puta linijom Dove VisibleCare. S nadolazećom revijom želimo razotkriti ljepotu kože bez obzira na dob. Jer, njegovana koža najljepši je modni dodatak“ izjavila je Jasmina Matiša, DOVE Brand Manager.

ImageDOVE ambasadorice poslužiti će kao modeli za inspiraciju dizajneru Igoru Galašu koji će na temelju njihovog stava, energije i životnog stila, kreirati posebnu kolekciju koja će se predstaviti 3. srpnja na slavnoj bolskoj plaži, Zlatni rat. Igor Galaš, kao višestruko nagrađivani kreator, odabrao je prirodne i nježne materijale na kojima se izmjenjuju ideje nesputanog komfora i dizajnerske inovativnosti.

Image“Kreativna koalicija našeg koncepta sa DOVE-om postavlja se kao uspješna kombinacija bez obzira na sezonu ili mjesto događanja. Sa zadovoljstvom nastavljamo zagovaranje i promoviranje poruka koje slave istinsku žensku ljepotu. Ove sezone pod geslom “Pokaži svoju prekrasnu kožu”, izabrali smo deset ženskih lica koja su nas potpuno oduševile svojim snažnim životnim stavom i neodoljivom energijom” izjavio je povodom završnog castinga direktor i osnivač FASHION.HR koncepta, Vinko Filipić.