Od pletenih torbi do lanenih suknji: 'Must have' komadi koje želimo ovo ljeto

Donosimo ti ideje kako kombinirati ključne ljetne komade, ali i naš izbor najzanimljivijih iz high street ponude

Od pletenih torbi do lanenih suknji: 'Must have' komadi koje želimo ovo ljeto

Ljeto samo što nije stiglo, a s prvim zrakama toplog proljetnog sunca počinjemo razmišljati o novim trendovima i ljetnoj garderobi. Kako bi sa stilom 'ukoračila' u prvi ljetni dan, važno je znati koji su to odjevni predmeti koji će ovog ljeta biti 'must have'. Već znamo da će se ovog ljeta nositi bijela boja, kombinacija uzoraka i kratki topovi, no na nekoliko komada valja obratiti posebnu pažnju.

Image

Tko o čemu, mi o bijeloj boji: Izdvojile smo bijele ljetne haljine iz nove H&M kolekcije


Od nezaobilaznih puf rukava koje u posljednje vrijeme obožavamo nositi, do lanenih suknja, topova na vezanje, pletenih torbi i japanki na petu, pronašle smo ključne komade koji se moraju naći u tvom ormaru. Donosimo ti ideje kako ih kombinirati, ali i naš izbor najzanimljivijih komada iz high street ponude. 

Haljina s puf rukavima

Puf rukave dosad smo viđale u raznim kombinacijama i sa sigurnošću možemo reći da su postali jedan od omiljenijih trendova. Uz topove s puf rukavima, nezaobilazni komad ovog ljeta bit će i haljine s puf rukavima - u bijeloj boji, ili pak veselog cvjetnog uzorka.

Izdvojile smo nekoliko haljina s puf rukavima iz high street ponude.

Image

Mango, 249,90 kn

Stradivarius, 199,90 kn

Zara, 299,90 kn

Lanena suknja

Lan je materijal koji je posebno omiljen tijekom ljetnih mjeseci, a lanene košulje, hlače, suknje i haljine obvezna su ljetna investicija. Lanena suknja odličan je izbor jer, osim što je lagana i prozračna, može super izgledati za plažu uz japanke, ali i sandale na petu u večernjem izlasku. 

Lanene suknje neizostavan su dio high street ponude, a ovo su naši favoriti.

Image


Image


Image

Reserved, 229,90 kn

Stradivarius, 149,90 kn

Zara, 139,90 kn

Pletena torba

Pletene torbe upotpuniti će svaki ljetni outfit - bilo da si se uputila na plažu ili u šetnju gradom. Izgledat će odlično u kombinaciji s ljetnim haljinama, ali i s kratkim hlačama i majicom.

High street ponuda prepuna je pletenih torbi, a mi smo izdvojile tri koje želimo ovo ljeto. 

Image


Image


Image

Mango, 169,90 kn

Reserved, 139,90 kn

Zara, 299,90 kn

Top na vezanje s prednje strane

Topovi ili bluze koji se vežu s prednje strane savršen su ljetni komad. Dolaze u različitim bojama i uzorcima, a možeš ih kombinirati na suknje, traperice, kratke hlače - doslovno na sve što ti padne na pamet.

Ovo su neke od najzanimljivijih bluza i topova na vezanje iz ponude high street brendova.

Image

Bershka, 139,90 kn

Bershka, 139,90 kn

Pull&Bear, 119,90 kn

Japanke na petu

Japanke na petu stari su trend koji je nedavno doživio svoj povratak i, dok su ga neki objeručke prihvatili, nekima se jednostavno ne sviđa. Ipak, ne možemo ne primijetiti koliko odlično izgledaju u kombinaciji s trapericama i lepršavim ljetnim haljinama i stoga su pravi ljetni 'must have'.
U ovim modelima iz high street ponude se vidimo ovog ljeta.

Image

Mango, 169,90 kn

Stradivarius, 229,90 kn

Zara, 199,90 kn