Novinarka žene.hr imala je zadatak osmisliti ljetni look za 500 kuna: Pogledaj što je izabrala

Naša novinarka prihvatila je izazov da se obuče od glave do pete za ograničeni budžet pa se zaputila u Arena Centar

Novinarka žene.hr imala je zadatak osmisliti ljetni look za 500 kuna: Pogledaj što je izabrala

Neke od nas uživaju u shoppingu i nije nam problem provesti sate i sate razgledavajući izloge i isprobavajući odjeću i obuću, dok druge preferiraju ući u jedan dućan i kupiti sve što im je potrebno, ali sve želimo izgledati što bolje za što manje potrošenih novaca.

Zato smo odlučile pred našu novinarku staviti zadatak da osmisli stylish ljetni look za ograničeni budžet od 500 kuna - i ni kune više.

Prva stvar koju želimo naglasiti je da je za dobar look koji je unutar ograničenog budžeta važno znati što ti se točno sviđa. Uštedjet ćeš vrijeme, a ako prije dolaska u trgovinu online provjeriš što nude, vjerojatno ćeš uštedjeti i novac. 

Drugo, prati akcije i popuste. Upravo zato je Sanja krenula u Arena Centar jer, osim što imaju odlične popuste, možeš sudjelovati i u nagradnoj igri. Svi koji potroše minimalno 200 kuna na Mastercard® i Maestro® kartici svaki ponedjeljak tijekom srpnja i kolovoza u bilo kojoj trgovini Arena Centra i Arena Parka mogu osvojiti shopping u vrijednosti 1000 kn.

Image


(Foto: Mihovil Radauš)

Treće, odvoji vrijeme kako bi u miru osmislila svoj ljetni look. Zato je naša novinarka odvojila pola dana da istraži super ponude u Arena Centru, a s obzirom na raznolikost ponude, nije joj bilo lako. Svidjelo joj se svašta. I mnogobrojnim trgovinama našla je neki komad koji joj je baš po 'guštu'.  

Nakon što je 'pretresla' ponudu Arena Centra, Sanja je znala koji joj je sljedeći korak. 

Kad isprobaš sve što ti se sviđa, osvježi se kavom ili sokom i još jednom razmisli jesi li izabrala prave stvari. Kada si sigurna, vrijeme je za shopping jer ljetni popusti i akcije te čekaju! 

Image


(Foto: Mihovil Radauš)

Pogledaj je li Sanja uspjela osmisliti ljetni look za 500 kuna i što je sve izabrala:


VIDEO
(Foto: Sven Bulava)

Cipele, Shoe box: prije 199,90, poslije 99,95 kn Haljina, Sportina: prije 279,00, poslije 223,20 kn Torbica, Sportina: 140,00, poslije 98,00 kn  Termalna voda, Farmacia:  prije 90,20, poslije 63,14 knSVE SKUPA: 484, 29 kn ZADATAK USPJEŠNO IZVRŠENU Arena Centru trenutačno 'vladaju' super sniženja, a ekipa žene.hr naravno bacila je oko na cipele i u ICON-u našla prave snižene ljepotice po koje će se definitivno vratiti.


(Foto: Mihovil Radauš)

Image


ICON - sniženo na 1127,40 kn ICON - sniženo na 440,30 kn


*Sadržaj je nastao u suradnji s Arena Centrom.

Image
Image