Nova kolekcija Etna Maar 'Escape To' savršena je za vrijeme izolacije, ali i nakon

Vrijeme pandemije idealno je za bijeg u mir, ljubav, opuštanje, eleganciju, razigranost..

Nova kolekcija Etna Maar 'Escape To' savršena je za vrijeme izolacije, ali i nakon

ESCAPE TO... tako je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik nazvala kolekciju proljeće/ljeto 2020. svog brenda Etna Maar. "Stvarajući ovu kolekciju još prije godinu dana kako bih  ju već tada predstavila buyerima na sajmovima mode u Berlinu , Dusseldorfu i New Yorku, razmišljala sam o bijegu iz pretjerano dinamične i užurbane stvarnosti od koje sam ponekad istinski poželjela uteći u neku drugu profinjenu, mirnu, a istovremeno razigranu opuštenost ispunjenu ljubavlju. Promatrati svoju inspiraciju pretočenu u pet modnih priča sada, iz perspektive života koji nam je nametnut pandemijom virusa, donosi posve drukčiji, snažniji osjećaj. Sada, kada mi je želja za bijegom ispunjena na najokrutniji mogući način, osjećam da su mi  mir, ljubav, opuštanje, elegancija i razigranost potrebniji više no ikad“, kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

shimmer fallbackPočetna ideja i ime za kolekciju  ESCAPE  inspirirana je ciklusom slika naše konceptualne umjetnice Ljiljane Mihaljević, koja je i sama riječ ESCAPE koristila u svojim djelima igrajući se njezinim grafizmom.

shimmer fallbackEtna Maar vam nudi pet mogućnosti bijega: eleganciju, opuštanje, mir, ljubav i razigranost, a svaka od njih nam je podjednako važna upravo u ova teška vremena kada smo suočeni s velikim promjenama naše svakodnevice.U samoj kolekciji ima modela koji su idealni za opuštanje doma , kao i onih koji će razveseliti i učiniti posebnom svaku klijenticu kad bude ponovo prošetala do svog omiljenog mjesta za druženje, ili otputovala na dugo planirano odredište.

shimmer fallbackPamuk, lan i viskoza su materijali koje je Andrijana koristila u izradi nove kolekcije, a osim crne i bijele koje uvijek imaju najvažnije mjesto, od boja su prisutne mistična ljubičasta, zelenoplava  i koraljno crvena. Krojevi su odraz stalne težnje dizajnerice da pomiri svoju umjetničku kreativnost s potrebama suvremene žene koja želi izgledati jedinstveno, a istodobno se osjećati ugodno i nesputano.

shimmer fallback


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.