Nova Hippy Garden kolekcija pretvorila je tkaninu u platno za umjetničko djelo

Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu dok se cvjetni uzorak miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

HIPPY GARDEN - #INSPIREDBYART - 05.JPG
Foto: Šime Eškinja/Hippy Garden

Dizajnerica Đurđica Vorkapić novom kolekcijom ponovno je dokazala kako uistinu majstorski vlada nerazmetljivom urbanom elegancijom. Eksplozijom printa pretvara tkaninu u platno za umjetničko djelo, a odjevne komade kao stvorene za urbane, zaigrane i tako chic žene koje s nošenjem živih boja privlače pregršt pozitivnih vibracija u svoj život.

shimmer fallback


Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu dok se cvjetni uzorak miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom.

shimmer fallback


Danas je povezivanje  dizajnerske kreativnosti i umjetnosti uključeno u dinamičku interakciju, a kompletna kolekcija će biti prikazana u središtu Zagreba, točnije u Tomićevoj ulici 25.svibnja. Prodavaonica dm-a u srcu Zagreba na jednu će večer postati umjetnička kulisa modno scenskog projekta HIPPY GARDEN #INSPIRED BY ART u suradnji s akademskom slikaricom Nikolinom Ivezić.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.