PROLJETNI MIKROTREND

Nježno žuta dominira ove sezone - izdvojile smo 15 različitih komada

Soft yellow ili baby žuta već je zavladala i kolekcijama poznatih high street brendova, a u spoju s trendi modelima i ženstvenim siluetama izgleda uistinu šarmantno

žuta boja
Foto: Profimedia.hr

Svaka nova sezona donosi i neke nove modne trendove koje viđamo najprije u kolekcijama popularnih brendova, a zatim i na ulicama i društvenim mrežama. S dolaskom proljetnih dana uvijek se vraćamo vedrijim tonovima koji su nakon zimskog sivila pravo osvježenje.

Image
ŽENE JE OBOŽAVAJU

Zara ima fantastične komade u upečatljivoj crvenoj boji

Uz sveprisutne neutralne nijanse koje su uvijek u modi te brekvastu 'Peach Fuzz' nijansu koju je Pantone proglasio bojom godine, ovog proljeća nosit će se upečatljiva crvena boja, kao i pastelni tonovi, a osobito se istaknula nježna nijansa žute boje.

Soft yellow ili baby žuta već je zavladala i kolekcijama poznatih high street brendova, a u spoju s trendi modelima i ženstvenim siluetama izgleda uistinu šarmantno i nedvojbeno će unijeti dozu razigranosti u naše proljetne kombinacije. Brojne trendseterice već su isfurale ovu nijansu, a ako je suditi prema društvenim mrežama, čini se da imamo novi mikrotrend za proljeće. Komadi u nježnoj žutoj nijansi začinit će i onaj najjednostavniji look i dati mu 'ono nešto', a ova se boja može stilizirati i kombinirati na razne načine. Istražile smo aktualne kolekcije naših omiljenih brendova, a one najljepše komade u ovoj privlačnoj nijansi izdvajamo u nastavku.

H&M, 50 eur

Image

H&M, 45 eur

Image

H&M, 20 eur

Image

H&M, 30 eur

Image

H&M, 21 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 13 eur

Image

Mango, 70 eur

Image

Mango, 50 eur

Image

Mango, 23 eur

Image

Mango, 60 eur

Image

Zara, 26 eur

Image

Zara, 23 eur

Image

Zara, 50 eur

Image

Zara, 26 eur

Image
Image
TOP ILI FLOP

Zagrebačka špica: Jarke boje, poznata lica i gužva na posljednjoj špici u veljači