Naša stilistica Alma 'pročešljala' je Zarinu ponudu i našla modele koji skrivaju višak kilograma

Jedan od retro trendova koji se vraća na velika vrata su nabori. Osim što izgledaju odlično, savršeni su i za prikrivanje malih nedostataka

Naša stilistica Alma 'pročešljala' je Zarinu ponudu i našla modele koji skrivaju višak kilograma

U moru onoga što nas ovih dana okružuje u trgovinama, modnih imperativa i (ne)vještih koketiranja retro trendovima više ne znamo što je moderno, a što ne. Uz to, ova nesretna 2020-ta u modnom smislu i nije baš nešto posebna!  Radimo od doma barem pola mjeseca, ne odlazimo u teretane, višak stresa kompenziramo hranom. Rezultat - tijelo i nije baš ono što nam se sviđa.

Drage moje žene, sve su to faze, a moda je nastala da nam ugodi, a ne da joj mi ugađamo! Zato i dalje živite za to da si treba priuštiti pokoji lijep komad odjeće (jednom se živi), radite od doma lijepo odjevene (lijepa haljina u uske hulahupke u zamjenu za tajice i promo majica=manje razmišljanja o hrani), a kad  idete na neko posebno mjesto birajte odjeću koja laska figuri , bez obzira na kilažu.

Jedan do retro trendova na kojeg su mnogi zaboravili su nabori! Nosili smo ih na kraju 80-tih kao točku na 'I' modnog preuveličavanja! Toliko godina kasnije, evo ih ponovo u modnom fokusu, ovog puta suptilniji i ženstveni s tajnom misijom - da nam suze dijelove tijela s kojima nismo zadovoljne i povećaju ono gdje smo 'tanke'.

Hrpa vješalica s takvim komadima visi u Zari, a ja ti donosim primjere što birati kako bi sakrila trbuh, široke bokove, bedra, spuštena ramena… 

Nabor na trbuhu je odličan način za prekrivanje trbuščića

Ono na što trebaš paziti je da odabereš veličinu koja će omogućiti slaganje faldica u cjelinu koja prekriva trbuh.  Imaš li naglašen trbuh i široke bokove i bedra uz ovaj 'alat' za vitkost ubacite i asimetriju. 


699,90 kn

Nabori na struku - stvaraju struk

Upravo ovaj modni savjet trebaju sve žene kvadratne građe tijela (bez jasno definiranog struka) koje svoje tijelo skrivaju u vrećastim krojevima! Kad jednom izađete iz svoje komfor zone i vreću koju nosite upotpunite remenom nabori koji su se stvorili optički će učiniti puno- stvorit će nepostojeći struk. Rezultat- djelovat ćeš mršavije i ženstvenije.  


299,90 kn

Nabori na dekolteu su odlična zamjena za push up grudnjak

Isprobaj i uvjeri se sama, uz jedan mali savjet- ispod ovakvih haljina MORA biti grudnjak, a ako ovakvu haljinu odijevaš za posebne prigode uz pomoć bronzera naglasi dekolte.

shimmer fallback


299,90 kn

Bočni nabori na haljinama i tunikama imaju dva zadatka

Prvi je optički povećati stražnjicu (ima i takvih sretnica) dajući joj oblost, ali i (što je puno zanimljivije) optički sužavanje bokova. Kako znati što će nabori učiniti na tvom tijelu? Imaš li ravnu stražnjicu kojoj treba volumen 'razvuci' nabore u lepezu prekrivajući tako bogato obje strane stražnjice. Široke bokove i naglašenu 'guzu' optički će suziti sitniji nabori koji će prekrivati do 5 cm od najšire linije tog dijela tijela. 

shimmer fallback


199,90 kn

Nabrani rukavi isto tako djeluju dvostruko na kompletnu siluetu!

Ako se nabori nalaze na ramenima optički će dodati volumen. Zapravo, ovo je odlično rješenje za sve one koje imaju uska i spuštena ramena (puno bolje od montažnih spužvastih naramenica, zar ne?!). Žene jačih ruku isto vole nabore na rukavima! Kako ne bi kad široki nabori koji prekrivaju rukave optički sužavaju ruke čineći ih tanjim.  

shimmer fallback


229,90 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.