UDOBNOST NA PRVOM MJESTU

15 divnih modela: Najudobnije ravne sandale zbog kojih jedva čekamo toplije dane

I ove sezone trendovi u svijetu cipela su raznoliki, a posebnu pažnju privlače sandale koje su savršen spoj udobnosti i efektnog dizajna

ravne sandale
Foto: Shutterstock

Čvrsto vjerujemo kako nije nužno žrtvovati udobnost radi dobrog stila, a to osobito vrijedi kad su u pitanju ljetne sandale. I ove sezone trendovi u svijetu cipela su raznoliki, a posebnu pažnju privlače sandale koje su savršen spoj udobnosti i efektnog dizajna.

I dok će sandale na petu uvijek djelovati elegantno i chic, one baš i nisu najbolji izbor za svakodnevno nošenje stoga ćemo ih radije sačuvati za neke posebne prilike. Međutim, u kolekcijama modnih brendova mogu se pronaći jednako lijepe, a udobne sandale koje će odlično izgledati uz svaku kombinaciju.

Ravne sandale već su godinama u trendu, i to iz vrlo jednostavnih razloga – udobne su, praktične i s lakoćom će se uklopiti uz svaki outfit. I ovog proljeća ističu se razni modeli, poput onih s remenčićima, s gumenim ili pak kožnim potplatima. I dalje su jako popularne natikače poput kultnih Birkenstock modela, kao i sportske sandale na čičak koje su idealan izbor i za ležernije prigode.

Bilo da tražiš malo elegantnije udobne sandale koje ćeš moći nositi i uz svoje poslovne kombinacije ili pak ležernije modele za slobodno vrijeme i aktivnosti na otvorenom, u raskošnim kolekcijama popularnih high street brendova sigurno ćeš pronaći svoj savršeni par.

Kako bismo ti olakšale izbor, istražile smo što se nudi, a u nastavku donosimo neke od najudobnijih modela u kojima ćeš moći biti od jutra do večeri.

Arket - 65 €

Image

Arket - 139 €

Image

COS - 125 €

Image

H&M - 49,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 27,99 €

Image

H&M - 34,99 €

Image

H&M - 29,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Mango - 59,99 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 45,95 €

Image

Zara - 49,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Zara - 39,95 €

Image

Foto: Arket, COS, H&M, Mango, Zara