High street ponuda

I po kiši i po suncu: Najljepši sakoi u jarkim bojama koji će podići svaki look

Dobar sako jedan je od must-have komada za proljeće i ljeto, a ove sezone high street ponudom dominiraju modeli u jarkim bojama. Izdvojile smo naše favorite

profimedia-0510688625.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ništa nije toliko moćno poput dobrog sakoa koji može preobraziti svaki outfit i uz koji i ta obična bijela majica izgleda nevjerojatno šik, a klasične traperice poput komada od milijun dolara. Omiljeni sakoi jedan su od must-have komada i za ovo prijelazno razdoblje pred nama, a osim onih klasičnih, u neutralnim nijansama, sve su popularniji i sakoi u jarkim bojama.

Image
Evo gdje ih možeš pronaći

Zaboravi na oversized: Kratki sakoi su modni hit za proljeće

Ružičasti, plavi, zeleni ili pak narančasti? Nije ni važno, jer dobar sako u jarkoj boji ima tu moć da podigne svaki look i u njega unese dašak proljeća, a ove sezone i high street ponudom dominiraju modeli u jarkim bojama. Bilo da ga nosiš za posao ili u nekoj posebnoj prilici, s fantastičnim sakoom u boji nećeš pogriješiti.

Najbolje će se slagati u kombinaciji s neutralnim odjevnim predmetima poput bijele košulje ili traper hlača, a uvijek se možeš odlučiti i za nepogrešivu kombinaciju sakoa i elegantnih hlača u istoj boji ako te čeka neka posebna prilika - jer odijela u boji nikada nisu bila popularnija.

Upravo zato, zavirile smo u high street ponudu i pronašle odlične modele sakoa u boji koji su nas oduševili na prvu, a u nastavku pogledaj nekoliko naših favorita.

Zara, 49 eur

Sako u boji fuksije s ovratnikom s reverima i dugim rukavima s jastučićima za ramena. Prednji džepovi s preklopima. Kopčanje gumbima sprijeda.

shimmer fallback

Zara, 59 eur

Plavi sako sa zaobljenim šal ovratnikom i dugim rukavima. Prednji džepovi s preklopom i obrubljeni džep na prsima. Kopčanje sprijeda presvučenim gumbom od iste tkanine.

shimmer fallback

Zara, 69 eur

Narančasti sako s ovratnikom smoking stila i dugim rukavima s prorezima na manšetama. Prednji obrubljeni džepovi, remen na vezanje od iste tkanine, podstava iste boje i kopčanje skrivenim gumbima sprijeda.

shimmer fallback

Mango, 99 eur

Sako za odijelo s džepovima u zelenoj boji. Ravan dizajn, ovratnik V-izreza s reverima, dugi rukav na kopčanje.

shimmer fallback

Mango, 79 eur

Sako od mješavine modalne tkanine u nebo plavoj boji. Ravan dizajn, ovratnik V-izreza s reverima, dugi rukav i dva džepa s preklopom.

shimmer fallback

Reserved, 45 eur

Zeleni sako 3/4 rukava, ovratnik s nazubljenim reverima i otvor sprijeda.

shimmer fallback

Reserved, 39 eur

Sako s jednostrukim kopčanjem u pastelnoružičastoj boji. Ovratnik s nazubljenim reverima i dugi rukavi.

shimmer fallback

Stradivarius, 29 eur

Potkraćeni laneni sako u žutoj boji s ovratnikom na preklop i dugim rukavima. Kopča se sprijeda kontrastnim gumbom.

shimmer fallback

Stradivarius, 35 eur

Dugi sako ravnog kroja s ovratnikom na preklop i prednjim džepovima u narančastoj boji. Dvoredno kopčanje s prednje strane.

shimmer fallback

Stradivarius, 29 eur

Potkraćeni ružičasti sako od satena s ovratnikom na preklop, dugim rukavima i kopčanjem na mašnu.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.