High street ponuda

Stylish i udobne: Najbolje traperice kao stvorene za široka bedra

U aktualnoj ponudi high street brendova pronašle smo nekoliko pari traperica koje te neće previše stezati na bedrima i laskat će svakoj figuri

traperice.jpg
Foto: Unsplash

Iako smo već u 2023. godini, i dalje ne postoji ta čarobna formula koja će nam pomoći u tome da kupimo savršene traperice. Pronalazak traperica koje nam pristaju kao salivene ponekad se čini kao nemoguća misija - ili su prekratke ili predugačke, ili imaju previsok ili preniski struk, ili su preširoke ili preuske, a popis bi se još mogao nastaviti.

Image
Za sve prigode

Traperice su vječni klasik - evo koje ćemo modele nositi ovog proljeća

A ako u tu jednadžbu dodamo i malo šira bedra, tek će tada biti nemoguće pronaći savršen par traperica. Ako i tebe muči taj problem, nema ti druge nego isprobavati model za modelom, u nadi da ćeš pronaći jedan koji će ti pristajati. Pomaže ako se fokusiraš na traperice napravljene od rastezljivih materijala poput elastina, spandexa i pamuka, a uvijek dobro dođu i recenzije drugih ljudi.

Na temelju svega toga, pronašle smo nekoliko pari traperica u aktualnoj ponudi high street brendova - ovi modeli neće te previše stezati na bedrima i laskat će svakoj figuri, a uglavnom se radi o širim krojevima koji su ionako na vrhuncu popularnosti, pa će ti traperice biti i stylish i udobne. Evo naših favorita.

H&M, 24 eur

Pamučne slim traperice mom kroja s pet džepova, izuzetno visokim strukom i nježno suženim nogavicama.

Image

H&M, 35 eur

Široke traperice baggy kroja s pet džepova, od debelog pamučnog trapera. Visoki struk i ravne duge nogavice.

Image

H&M, 30 eur

Traperice mom kroja, široke i sužavaju se prema nogavicama, napravljene od svijetlog trapera.

Image

Zara, 29 eur

Traperice visokog struka s pet džepova. Ravno krojene duge nogavice. Patentni zatvarač ispod preklopa i metalni gumb sprijeda.

Image

Zara, 29 eur

Isprane traperice srednje visokog struka. Bočni džepovi, našiveni džepovi straga i kopčanje patent zatvaračem ispod našivka.

Image

Zara, 29 eur

Traperice srednje visokog struka s pet džepova. Isprani izgled. Poderotine sprijeda. Kopčanje sprijeda patentnim zatvaračem.

Image

Stradivarius, 29 eur

Traperice širokih nogavica s pet džepova, patentnim zatvaračem i metalnim gumbom za kopčanje.

Image

Reserved, 29 eur

Traperice širokih nogavica visokog struka, s četiri džepa i dugim nogavicama ležerna kroja.

Image

Reserved, 35 eur

Boyfriend traperice s poderotinama i četiri džepa, kopčanje patentnim zatvaračem i gumbom.

Image

Reserved, 29 eur

Paperbag traperice visokog struka s rastezljivim pojasom, kopčanje patentnim zatvaračem i gumbom, duge podvrnute nogavice.

Image