Najbolje online trgovine second hand odjeće u kojima možeš kupovati iz udobnosti naslonjača

Ove domaće second hand trgovine dostavit će vintage komade direktno na tvoju adresu. Podrži ih i razveseli sebe novim ljetnim komadom

Najbolje online trgovine second hand odjeće u kojima možeš kupovati iz udobnosti naslonjača

Online trgovine s odjećom poput ASOS-a svima su nam drage, no nekada trebamo malo više individualnosti i inspiracije. Za to su nam tu second hand trgovine. Iako smo ih prije karantene obilazile fizički, ovih dana nismo imale tu mogućnost. Zato smo se bacile u potragu za online second hand trgovinama. 

Image

Riješi se stare odjeće: U nekoliko koraka do savršeno očišćenog ormara


Dio second hand trgovina nažalost je morao prestati s radom za vrijeme karantene, no ova četiri su nastavila. Od nekih možeš naručiti direktno preko web stranice, dok neki ponudu iz dućana nude na Instagram profilu. Kako god naručila svoje vintage komade, nadamo se da ćeš u njima moći uskoro uživati kada budemo opet mogle neometano sjediti na suncu na terasi omiljenog kafića.


Ulični ormar

Ako si ljubiteljica retro odjeće, Ulični ormar je trgovina za tebe. Možda si već kupovala u njihovom dućanu u centru Zagreba, a sada odjeću možeš naručiti i online. Svakodnevno ponudu proširuju novim, jedinstvenim, ponekad neobičnim i 'otkačenim' komadima odjeće, obuće i modnih dodatcima. Ako tražiš neki vintage komad kojim možeš unijeti malo novosti u ormar, sigurno ćeš ga pronaći u Uličnom ormaru. 

Mango Sticky Rice Vintage

Još jedan domaći retro second hand dućan je Mango Sticky Rice. Prekrasne vintage komade možemo pronaći u fizičkoj trgovini, ali ih kupiti i preko njihovog Instagram profila. Dostava za cijelu Hrvatsku je besplatna, a u Zagrebu postoji opcija i beskontaktne dostave. U ponudi osim odjeće možeš pronaći modne dodatke, kao i ukrase za dom. 

Glossy look

Glossy look je online trgovina koja prodaje second hand i novu odjeću po vrlo povoljnim cijenama. Odjevni predmeti su nabavljeni od provjerenih certificiranih dobavljača te su dezinficirani i uredni. Svaki je komad pažljivo izmjeren, pregledan i detaljno opisan. Nove predmete u ponudu dodaju svakodnevno, a naručiti ih je moguće od 0 do 24. U trgovini ćeš pronaći predmete iz Zare, s.Olivera, Tom Tailora i sličnih brendova. 

Image


(Foto: Unsplash)