Na pravom mjestu u pravo vrijeme uz satove Zlatarne Celje

Elegantne i moderne kolekcije satova vratit će vam osjećaj za vrijeme i važnost svakog trenutka

Na pravom mjestu u pravo vrijeme uz satove Zlatarne Celje

Ručni satovi su ove sezone ponovno jedan od najtraženijih modnih dodataka. Elegantni i jedva primjetni ili luksuzni i uočljivi, za dnevne ili večernje kombinacije, satovi opet pokazuju vrijeme, ali i vaš modni ukus i izričaj. 

Zlatarna Celje i dalje nepogrešivo prepoznaje pravi trenutak te u svojoj ponudi predstavlja kolekcije satova uz koje ćete uvijek biti u pravo vrijeme na pravom mjestu.  Uz već poznate kolekcije vlastitih Lencia satova, Zlatarna Celje u poslovnicama nudi i kolekcije satova poznatih brendova kao što su DKNY, Michael Kors, Jacques Lemans, Gant, Swiss Military, Fossil, Police, Diesel i Tissot. 

Uz malo sreće osvojite i vi sat iz Lencia kolekcije Zlatarne Celje. Mladenački sat koji se može nositi i u dnevnim i večernjim prigodama pokazat će vašu opuštenu stranu, ali i naglasiti moderan i avanturistički duh.

Tvrtka Zlatarna Celje d.d. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 160 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.  

Više informacija na sljedećim linkovima:

www.zlatarnacelje.si 
https://www.facebook.com/ZlatarnaCeljeHrvatska

shimmer fallback


L307-BRO

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.