Savršena u minuti

Modni trikovi za koje ti treba manje od minute

Saznaj kako influencerice uvlače velike džempere u male suknjice ili kako se njihove suknje nikada ne dižu dok hodaju

Modni trikovi za koje ti treba manje od minute

Modna influencerica Kerina Wang sastavila je popis modnih trikova za koje ti treba manje od minute. To su trikovi koji su provjereni, uvijek djeluju i svaka žena bi ih trebala znati. Kada usvojiš ove ideje, hlače koje su ti velike više neće samo ležati u ormaru i nećeš gubiti sate i sate otpetljavajući svoj nakit. Saznaj korisne trikove i uštedi novac i živce, a uz to izgledaj besprijekorno. 

Image

Mini haljina: Kako nositi najpoželjniji jesenski trendUvlačenje džempera u mini suknje 

Novi trend uvlačenja džempera u mini suknje zaludio je svijet, pokušala si i ti izgledati kao one djevojke s Instagrama, ali tvoj džemper viri sa svih strana i izgleda loše. Sve što trebaš napraviti je odjenuti najlonke visokog struka i umjesto u suknju, džemper uvuci u njih. Najlonke će stisnuti džemper i kada odjeneš i suknju, dobit ćeš savršen look. Pobrini se samo da si džemper jednako uvukla na svim stranama. 

Zapetljani nakit 

"Koliko vas putuje i stavi svoj nakit u kofer, a onda ga pronađe zapetljanoga i izgubi previše vremena na otpetljavanje? Zbog toga ja koristim slamke", kaže Kerina u svojem vlogu.

Prevelike traperice 

Ako su ti omiljene traperice postale velike jer si izgubila višak kilograma, ne brini ne moraš ih se riješiti. Umjesto toga, gumb za zakopčavanje hlača provuci kroz prvu rupicu za remen i onda ih zakopčaj. Ako ti izgleda čudno, možeš na to staviti remen koji će prikriti nedostatke. 

Image

Podizanje mini suknje 

"Ovaj trik je savršen za žene koje vole nositi mini suknje, ali imaju problem da im se stalno podižu dok hodaju?", kaže Kerina. Zalijepi obostranu traku za mini suknju, a drugu stranu za nogu i to je to.

Čizme iznad koljena 

Ako i tebi čizme iznad koljena padaju dok hodaš, možeš i taj problem riješiti s dvostranom ljepljivom trakom. S unutarnje strane čizama stavi traku koja će se zalijepiti za nogu. Ispod čizama obuci čarape do koljena da traka ne bude stalno zalijepljena za tvoju kožu. 

Uvlačenje džempera u grudnjak 

Novi trend postao je crop džemper. Ne moraš trošiti novac i kupovati džempere iznad pupka, već bilo koji džemper može postati crop tako da ga uvučeš u grudnjak. Sve što trebaš napraviti je donji dio svojeg džempera uvući ispod grudnjaka. Grudnjak će ti služiti kao traka za stiskanje džempera i on neće padati. 

Predugi remen 

Ukoliko imaš problem da tvoj remen visi kad ga staviš jer je predug, a ne dovoljno da uđe u još jednu rupu na hlačama, postoji rješenje. Na remen stavi gumicu za kosu, uvuci ga u hlače, a dio koji je inače visio, uvuci u gumicu. 

Image

Prekratka suknja 

Ukoliko voliš nositi mini suknje, ali se bojiš da će ti se sve vidjeti dok hodaš, Kerina Weng ima rješenje. Obuci ispod suknje uske biciklističke hlačice, tako da i ako se suknja digne, ništa nećeš otkriti svijetu. 

Svake čarape pretvori u stopalice 

Ukoliko ne želiš da se tvoje čarape vide, a nemaš više ni jedan par čistih stopalica, ne brini svake čarape možeš pretvoriti u stopalice. Obuci čarapu, okreni je naopačke preko stopala, ali da ostane na prstima i zakači je za petu.