Melania Trump plijenila je pažnju outfitom na izborima, a sad znamo i njegovu vrtoglavu cijenu

Uvijek elegantna, za glasanje je izabrala dizajnerski outfit koji si rijetko tko može priuštiti, ali je zanimljivo da nije imala masku za lice

Melania Trump plijenila je pažnju outfitom na izborima, a sad znamo i njegovu vrtoglavu cijenu

Ovih dana bombardirani smo vijestima iz SAD-a u kojima se trenutno održavaju izbori za novog američkog predsjednika. I dok milijuni Amerikanaca obavljaju svoju građansku dužnost uz obavezno nošenje maski (čak i na otvorenom), supruga predsjednika Donalda Trumpa, Melania Trump, pokazala je da se ta odredba na nju ne odnosi te je svoj glas dala bez maske

Image

Melania Trump od ljubiteljice kiča postala je kraljica elegancije: Evo kako je tekao stilski razvoj prve dame Amerike


Ipak, njezino nepoštivanje propisane obveze palo je u drugi plan, budući da su svi gledali u njezin modni odabir. Kao i uvijek, aktualna prva dama izgledala je vrlo elegantno, odjevena u dizajnerske komade, od glave do pete.


shimmer fallback


(Foto: www.profimedia.hr)


Melania je nosila Gucci haljinu čija cijena iznosi oko 6275 dolara (cca 39.930 kuna). Skupocjenu midi haljinu stilizirala je uz Hermèsovu kultnu Kelly torbicu (nazvane prema princezi Grace Kelly) koja košta oko 23.680 tisuća dolara (cca 150 tisuća kuna) te Christian Louboutin nude salonke koje vrijede 'skromnih' 900 dolara (cca 5727 kuna). 

Kosu je podignula, a cijeli outfit zaokružila tamnim sunčanim naočalama čija cijena nije poznata. Kad se sve zbroji, procjenjuje se da je njezin outfit koštao oko 30 tisuća dolara, što je oko 190 tisuća kuna. Simbolično, zar ne?


Zanimljivo, najveću pozornost privukao je upravo print na njezinoj haljini. Iako je dobro poznat kao zaštitni print talijanske modne kuće Gucci, mnoge je dizajn lanaca podsjetio na lisice, pa su se bizarne teorije ubrzo proširile društvenim mrežama.

Melania voting today. Is that handcuffs on her dress? ????@KikiTBirdpic.twitter.com/OhO5wGnmd9

— Shannon ???? ?? (@skjewell43) November 3, 2020


Neki su je optužili kako je poslala 'poruku' svojim outfitom, a drugi tvrde da je njime željela poručiti da je ona sama zarobljena, odnosno 'u lisicama'. Je li Melania Trump doista razmišljala tako duboko dok je birala outfit ili samo voli Gucci, ostat će vječni misterij. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.