Massimo Dutti ima savršene košulje i bluze koje će upotpuniti svaku poslovnu kombinaciju

Sofisticiranost, elegancija i kvaliteta neke su od karakteristika kojima su prožeti svi Massimo Dutti komadi

Massimo Dutti ima savršene košulje i bluze koje će upotpuniti svaku poslovnu kombinaciju

S dolaskom toplih ljetnih dana odijevanje za posao postaje prilično izazovno s obzirom na to da se treba držati određenih pravila. Želimo da odjeća koju nosimo bude ugodna, trendi i primjerena za duge sate provedene u uredu.

Važno je kod osmišljavanja trendi poslovnog outfita zadržati dozu formalnosti i elegancije, no u ponudi mnogih high street brendova danas se već mogu pronaći uistinu efektni komadi koji će začiniti svaku poslovnu kombinaciju.

Jedan od klasičnih 'uredskih komada' su i svestrane bluze i košulje koje su uvijek dobar izbor, a mogu se nositi na razne načine – uz suknje ili hlače. Ove sezone popularni su romantični modeli s puf rukavima i volanima, no ističu se i svestrane bluze i košulje od lana koje su za kao stvorene za nošenje na posao jer su ugodne i prozračne.


Modni brend koji se ističe po svojim elegantnim i malo formalnijim kolekcijama je Massimo Dutti u čijoj ponudi uvijek možeš pronaći komade idealne za trendi poslovne kombinacije. Sofisticiranost, elegancija i kvaliteta neke su od karakteristika kojima su prožeti svi Massimo Dutti komadi. 


Ovog nas je ljeta oduševila njihova ponuda košulja i bluza od kojih se najviše ističu klasični krojevi koji u spoju s najnovjim trendovima, efektnim uzorcima i neutralnom paletom boja izgledaju zaista elegantno.  Neke od favorita iz najnovije Massimo Dutti kolekcije izdvojile smo u nastavku.

Foto: Massimo Dutti

Točkasta košulja od mješavine pamuka i svile, 499 kn

Image

Košulja s uzorkom, 499 kn

Image

Pamučna košulja s gumbima na manžetama, 499 kn

Image

Košulja s uzorkom, 449 kn

Image

Košulja od mješavine lana i svile s gumbima, 599 kn

Image

Košulja s ukrasnim volanima, 599 kn

Image

Košulja od 100% lana, 449 kn

Image

Široka bluza od 100 % lana, 449 kn

Image

Predimenzionirana bluza od lana, 449 kn

Image

Široka bluza od popelina, 499 kn

Image

Košulja od popelina kratkih rukava, 449 kn

Image

Bluza od 100% svile, 449 kn

Image